Sayfa 6/211 İlkİlk ... 456781656106 ... SonSon
Arama sonucu : 1688 madde; 41 - 48 arası.

Konu: SOKM - ŞOK Marketler Ticaret A.Ş.

  1. bütün iyi kağıtların zaten iskontolu olduğu şu zamanda bu adam halkın arzına biraz zor geçer

  2. bir şekilde ite kaka satacaklar bence...borsadaki performansı için ise medikal parka bakınız..

    YTD

  3.  Alıntı Originally Posted by kerrake Yazıyı Oku
    ŞOK, ŞOK, ŞOK...

    Görüyorsunuz, konuşmuyorum; görüyorsunuz...
    Hesap kitabı alttaki veriye (8 Mayıs 2018, 13.00) göre güncelleyelim lütfen.

  4. Sermayesinin yüzde 37.8’i halka arz edilecek olan şirketin halka arz büyüklüğü 2.6-3.1 milyar lira aralığında gerçekleşecek.

    Demirel, halka arzdan gelen gelirle şirketin tüm borçlarını kapatacağını, finansal borç kalmayacağını ve şu anda ekside olan özkaynakların pozitife geçeceğini ifade etti.

    Şok Marketler’in geçen yıl sonu itibariyle, bir yıl içerisinde ödemesi gereken 1.4 milyar lira tutarında banka kredisi bulunuyor. Şirketin özkaynakları eksi 2.2 milyar lira düzeyinde.

    İşin özü şu an batsa varlıkları borçlarını karşılamıyor.
    Akıllı ol, "POZİSYONLANMA", FLAT eskiden candı. SEMER seçilirken, EŞEĞİN fikri değil, ÖLÇÜSÜ alınır..! Demem o ki : İNSANSAN fikrini, EŞEKSEN ölçünü alırım...!

  5. Arzın gerçekleşme ihtimali çok duşuk.Gerçekleşse bile tahta açılınca milletin eline verirler.Borsada baba kağıtlar yerlerde yuzlerine bakan yok.

  6. Ülker bir şirketin sahibi ise = kaçacaksın ,bol kazançlar (Bu kadar küçük yatırımcı düşmanı bir kişi görmedim,sırf kendisi 2 kuruş kazanayım diye kerevitaşta yüksek oranlı bedelsiz açıkladı sonra gelene geçene malı kitlediler,o kadar çok beddua alıyorlarki,ne diyeyim,bol kazançlar...

  7. #47
    tahsis edilen kışımın çoğunluğu yabancıya, yabancı alırmı kesinlikle hayır alan yabancı bıyıklı yurtdışına çıkardıkları kendi adamları olacak, halka arzı sırası açılınca yapacaklar millete yabamci aldi gösterecekler işte bu piyasada halka arzı başardık fis mekan açılış ile birlikte hafif yukarı sonra hura kendi aldıklarını verecekler. bu piyasada halka arz olursa bilinki sonrası oyun ve kötü son

  8. bugün açıklama vardı 415 milyon dolarlık yabancı talebini karşıladık diyorlardı...televizyonda...başarılı olacak galiba...

Sayfa 6/211 İlkİlk ... 456781656106 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •