Sayfa 241/1006 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 1,921 - 1,928 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, önemli bir tespitimi paylaşmak isterim. Belki de çoğunuz biliyorsunuz ama bizimle paylaşmıyorsunuz. 3 gündür resmen günde 8 saat finans dersi çalışıyorum. Bazı bankaların portföy yönetimleri ile görüşerek yön belirlemek istediğimde '' bireysel portföy yönetimimiz profesyonel olarak ücret karşılığı yapılmaktadır. Bunun dışında hiç bir bilgi alamazsınız '' dediler. Ücretlerini sorunca resmen 12 kalem tarife yapmışlar. Yani aslında yıllarca buralarda dolar- mevduat- swap vb. gibi tekne dibi kazançlarla oyalanmışız. Adamlar bu forumlarda bile kendi amaçları doğrultusunda yazılar yazarak portföylerine kar yazmışlar.
    Bu saatten sonra aylık %4 ile 8 arasında kazandırmayan yatırımlara dönüp bakmam bile. Ancak, geçiş dönemlerinde gecelik faizlere ve dövizde oynaklığın yüksek olduğu zamanlarda da kısa döviz trade takılırım.
    Koskoca bankanın bizim koyacağımız 50-100-200 milyon dolara ihtiyacı var. Böyle bir kazanç risksiz olsa senden neden para istesin?

Bu işler şöyle olur ilk yıl yüzde 84 kazanırsın, sonraki yıl paranın yarısı erir, birşeyde diyemezsin. Sonra kafa kafaya geldiği bir anda çıkmaya bakarsın ödediğin fon yönetim ücretide sana kalır.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by foxmulder Yazıyı Oku
    Abi ben almış olsam çat diye yazayımda. İşte aldım diyenlerden duyuyoruz. Senin zati haberin vardır.
    valla ben duymadım
    asparagas
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Var. Orada da Şubat 2001-Temmuz 2001 arasında dolar almayıp faizde durmayı başaranlar için Faiz biraz olsa da önde (Şubat 2001-Mayıs 2018 dönemi için). Ancak Şubat 2001'i takip eden 6 aylık zaman diliminde herhangi bir şekilde TL faizi dışında dövizde park edilip sonrasında TL faize geçilmişse döviz ile baş baş ya da döviz avantajlı. Şubat 2001-temmuz 2001 döneminde alınan pozisyon olayı sonrasındaki 17 sene için tamamen değiştirecek güçte.
    teşekkürler
    hafta sonu müsait olursam hesap yapacağım merak ettim.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    3,990
    Denizbank öb 15.00/15.10 veriyordu dün.
    4000k

5.  Alıntı Originally Posted by MfA Yazıyı Oku
    2 gunluk AFT ak portföy yabanci yeni teknojiler fonu getirisi %4.41. mevduat yerine liman arayanlar icin tercih edilebilir.

ONEPLUS A5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    7 üzerinden 6 risk derecesindeki bir fonu mevduatın alternatifi ilan etmek garip değil mi? Değer artışının çoğu zaten tl nin dolara karşı değer kaybından geliyor.%2.9 da fon yönetim haracımı alırım diyorlar.Satış yapınca paran 3 ya da 4 günden önce hesabına geçmiyor vs.Mevduatçılara değil yabancı ülkelerde hisse senedi yatırımı yapmak isteyenlere hitap ediyor.

6.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    O kişinin mt olduğuna emin misin? parmak hesabında bile şaşırdığına göre olsa olsa çaycıdır o
    Olabilir belki şube boştu .

Takım elbise giydirmişler belki de hademe mi yoksa 🤣🤣🤣

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    7 üzerinden 6 risk derecesindeki bir fonu mevduatın alternatifi ilan etmek garip değil mi? Değer artışının çoğu zaten tl nin dolara karşı değer kaybından geliyor.%2.9 da fon yönetim haracımı alırım diyorlar.Satış yapınca paran 3 ya da 4 günden önce hesabına geçmiyor vs.Mevduatçılara değil yabancı ülkelerde hisse senedi yatırımı yapmak isteyenlere hitap ediyor.
    Gunluk yonetim ucreti sadece 0.00795%, verdiginin yaninda hicbirsey. Ayrica satim ya da alim yaparken bekledigin sure boyunca paraniz otomatik olarak gunluk repoda degerlenmeye devam ediyor. Son 1 yilda getirdigi kazanc ortada, tefastaki en yuksek kazancli yatirim fonu kendileri.

ONEPLUS A5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by lanxcelot Yazıyı Oku
    merhaba, bist 100 veya bist 30 endeksi, endeks olarak nasıl alınıp satılır ? sadece yatırım fonları ile mi ? fonlarda hemen çıkış olmuyor ve işletim ücreti oluyor, yatırım fonu olmaksızsızın endeks alıp satabilir miyim
    viopta endeks kontratı veya endeks varantı alıp satabilirsiniz.
    ikisini de önermem, borsadan şaşmayın, parayı birkaç parçaya bölüp endekste ağırlığı ve korelasyonu yüksek birkaç hisseyi alın aynı şey.

Sayfa 241/1006 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •