Sayfa 239/1006 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339739 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 1,905 - 1,912 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    eline sağlık

bu çalışmanın akp iktdarını kapsayan
    hatta derviş bonusundan sonrasından bu güne olanı varmı ?
    Var. Orada da Şubat 2001-Temmuz 2001 arasında dolar almayıp faizde durmayı başaranlar için Faiz biraz olsa da önde (Şubat 2001-Mayıs 2018 dönemi için). Ancak Şubat 2001'i takip eden 6 aylık zaman diliminde herhangi bir şekilde TL faizi dışında dövizde park edilip sonrasında TL faize geçilmişse döviz ile baş baş ya da döviz avantajlı. Şubat 2001-temmuz 2001 döneminde alınan pozisyon olayı sonrasındaki 17 sene için tamamen değiştirecek güçte.
    Son düzenleme : rxpu; 08-05-2018 saat: 21:03.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    mesela ...??
    Abi ben almış olsam çat diye yazayımda. İşte aldım diyenlerden duyuyoruz. Senin zati haberin vardır.

3. merhaba, bist 100 veya bist 30 endeksi, endeks olarak nasıl alınıp satılır ? sadece yatırım fonları ile mi ? fonlarda hemen çıkış olmuyor ve işletim ücreti oluyor, yatırım fonu olmaksızsızın endeks alıp satabilir miyim

4.  Alıntı Originally Posted by SuGetir Yazıyı Oku
    Merhaba forumdaş rxpu, yeni üye olarak forumda yazılanların sıkı takipçisiyim. Bende döviz mi TL mi derken treni kaçıranlardanım. Yukarıdaki paylaşımlarınız için sizin de emeğinize sağlık. Daha önce Vakıfbank 09 Nisan da 300K 32 gün için 14,75 hoşgeldin vermişti. Vade dönüşümüm yakın. Temdit de ne olur bilmiyorum. Buradan sizleri de bilgilendireceğim. Herşeyin başı sağlık diyelim. Ve canımızı sıkmayalım. ğŸ˜
    Teşekkürler. Bu tren gider diğer tren gelir. Dediğiniz gibi her şeyin başı sağlık.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5. Ziraat 1000k 14.25

6.  Alıntı Originally Posted by gk1986 Yazıyı Oku
    Ziraat 1000k 14.25
    bence sadece oran yazmayın, burada yazılanları da okuyun. 1000k az para değil. vadesine 43 gün kalan TRT200618T18 tahvilinin faizi bugün 14.43'tü ve stopajı da %15 değil %10.

ayrıca bu sabah dolar alıp akşam satsanız bir aylık tl mevduat faizi kadar (%1 falan) kazanırdınız...

7.  Alıntı Originally Posted by lanxcelot Yazıyı Oku
    merhaba, bist 100 veya bist 30 endeksi, endeks olarak nasıl alınıp satılır ? sadece yatırım fonları ile mi ? fonlarda hemen çıkış olmuyor ve işletim ücreti oluyor, yatırım fonu olmaksızsızın endeks alıp satabilir miyim
    viop ta vadeli işlemlerde endeks kontratları var, o şekilde alıp satabilirsiniz. Bulaşmayın

8. Arkadaşlar, önemli bir tespitimi paylaşmak isterim. Belki de çoğunuz biliyorsunuz ama bizimle paylaşmıyorsunuz. 3 gündür resmen günde 8 saat finans dersi çalışıyorum. Bazı bankaların portföy yönetimleri ile görüşerek yön belirlemek istediğimde '' bireysel portföy yönetimimiz profesyonel olarak ücret karşılığı yapılmaktadır. Bunun dışında hiç bir bilgi alamazsınız '' dediler. Ücretlerini sorunca resmen 12 kalem tarife yapmışlar. Yani aslında yıllarca buralarda dolar- mevduat- swap vb. gibi tekne dibi kazançlarla oyalanmışız. Adamlar bu forumlarda bile kendi amaçları doğrultusunda yazılar yazarak portföylerine kar yazmışlar.
    Bu saatten sonra aylık %4 ile 8 arasında kazandırmayan yatırımlara dönüp bakmam bile. Ancak, geçiş dönemlerinde gecelik faizlere ve dövizde oynaklığın yüksek olduğu zamanlarda da kısa döviz trade takılırım.

Sayfa 239/1006 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339739 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •