Elimdeki TL lerin vadesi Haziranda doluyur...... Favorim borsa veya Tahvil olacak...........
Elimdeki TL lerin vadesi Haziranda doluyur...... Favorim borsa veya Tahvil olacak...........
Ben kendi görüþümü yazayým ama arkadaþýnýz da kendi görüþüyle hareket etsin baþkasýndan akýl almasýn kimse müneccim deðil.
400 bp faiz artýþý olmaz.
Dolar 3.90'a gelmez.
Diyelim ki ikisi de oldu, vade ne kadarlýk? Örneðin yýllýk vade sonuna gelmiþse bozulmaz elbette ama aylýksa ben bozar girerim dolara.
Vadeli öyle kutsal bozulmaz bir þey deðil, hesabýnýzý yaparsýnýz aklýnýza yatýyorsa faizi feda edip bozarsýnýz. Ben bu sabah 32 günlük dolar vadeli mevduatýmýn bitmesine iki gün kalmýþken kýyýp kapattým hesabý ve dolarlarý satýp TL'ye geçtim, 4.35'ten beðendim fiyatý ve yaptým, vadeli faizi bir kuruþ fark edecekti umursamadým.
4.26 alým fýrsatýmý acaba iþte tüm mesele bu
kimsenin ilgisini çekeceðini zannetmiyorum ama aktifbank 176 gün 17.20
Noldu toplantý?
Bugünkü toplantýdan faiz arttýrým kararý çýkmazsa dolar 4.40 da alýr soluðu , rutin dýþý bir karar vermeleri lazým. Konut kredisi faiz 1 kampanyasý hazýrlýðýnda olduklarýný düþünürseniz bu toplantý sonrasý faizle ilgili bir karar çýkma ihtimali düþük diye düþünüyorum.
Ya da betoncularý gözden çýkartmýþlarsa 2-3 aylýðýna seçime kadar, belki o zaman þok faiz artýþý gelebilir. Ama bunu hiç yapmadýlar. Kýrk katýr kýrk satýr noktasýna geldi iþ .
Þahsi düþüncemdir , yatýrým tavsiyesi deðildir.
SM-G900F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri