Sayfa 325/808 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425 ... SonSon
Arama sonucu : 6459 madde; 2,593 - 2,600 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1. Bende şöyle söyleyeyim kendisini yaptıklarından dolayı hiç sevmem.ama yolda yürürken para dolu bir çanta bulsam.İçinde İsmail Tarmana aittir diye not olsa gider veririm.İçinden bir desteyi bana verse o desteyi de geri verir bir kaç kelime ederim bünyesi kaldırmaz.Bir ara hastalığı ile dalga geçtiler bir yerde ilk tepkiyi verende benimdir.Kusurumabakmasın biraz bu yazıyı okusunda insanlık öğrensin.

Ne kadar yırtınsa da burada grafikten iyi şeyler olacağı belli.Ama yaptıkları hiç etik değil.O kendisini duayen sanmaya devam etsin.Hele bugün baktı kimse vermiyor fiktif işlem yapmadı mı kan beynime sıçradı.Sırf grafiği bozmak için o da.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,096
    İ.tarman kulakların çınlamıştır...[emoji4]
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

3. Göltaş da olan katliamları görünce burada i.t hiç kıpırdamıyor dense yeri gerçi........... manyak bir grafik calısması yaptım. olurmu? olur.......... görünen 3700 ler felan ama ben 4270 ye 25000 alış gönderdim sabah. olurda tabana verirse nasiplenelim diye............

4.  Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku
    İ.tarman kulakların çınlamıştır...[emoji4]
    kesin çınlama degil davul çalıyordur..yarın muhterem bilanço geliyor bakalım İ.T alımmı yapacak kayseri havasımı yapacak..
    ZIR-DELİ Y.T.D

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
    şimdik bu düşüş dalgasında tahtalarını önceki trendlerde götürmemiş olan kişiler doların fırlaması ile ekstra taşıma maliyeti zararına girdiler. Şimdik bunların tahtasında mal alımını zamana yayarsan on numara iş olur gibime geliyor. Hani bunlar çok akıllı ya bundan önce çıkmıyordu piyasa düşüyor hadi ver derler adamlara her kademede kene gibi yapışacan.
    Bunlara anladığı başka dil yok.
    aracı kurumlarda tam tamlar abi bu havada çimentemu alınır ülke batmış kim inşaat yapacak derler.
    valla dedim çok haklısınız pehhh
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

6. "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7. Gayet hoş gelmiş konsolide yaklaşık 1,8 kat büyüme geçen çeyreğe göre. Ancak İT hazretleri istifini bozmayacağına göre 3 kuruş temettü tesellisi ile 2023yola devam sloganımız

8. Borsa cumhuriyetinde sürekli kar edip surunen kaç kağıt var bilmiyorum ki..... bilanconun kıyak geleceği gun gibi belliydi hiç supriz yok

Sayfa 325/808 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •