Sayfa 97/213 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon
Arama sonucu : 1701 madde; 769 - 776 arası.

Konu: İndikatörlere göre AL-SAT veren hisseler

1.  Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    Twitter yok ama açsakmı yararlı olabilir mi sizce?
    Üstad sen bilirsin ama çok kişi kulllanıyor hem oradan daha anlık verilerinizi fikirlerinizi paylaşabilirsiniz yine siz bilirsiniz bu siteye herkes her zaman giremiyor ..

2.  Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    TKNSA,

baya ciddi zararlar açıkladı ve özsermayesi eksi durumda şu anda bildiğim kadarıyla. nisan 2016 dan bu yana da düşüş trendinde. aralıkta bir yükseliş trendine girmiş ama tekrar gücünü kaybederek düşüşe geçmiş. ban göe iki bant önemli 3,67 bandı kısa vadeli düşüşü sonlandırmak için, 4,15 bandı da aralıktan bu yana olan yükseliş trendini devam ettirebilmesi için. orayı kırar ise tekrar bakmak gerekir. ciddi bir yükseliş için iyi haberlerle desteklenmesi gerekir diye düşünüyorum. piyasadaki elektronikçi firmaların durumları pek iç açıcı değil. ytd.

hayırlı cumlar çok tşk hocam zahmetler verdim.

3. jamiryo, twitter hesabı aç takipçilerin hazır )

4.  Alıntı Originally Posted by selcuk39 Yazıyı Oku
    Üstad sen bilirsin ama çok kişi kulllanıyor hem oradan daha anlık verilerinizi fikirlerinizi paylaşabilirsiniz yine siz bilirsiniz bu siteye herkes her zaman giremiyor ..
     Alıntı Originally Posted by deliibrahim Yazıyı Oku
    jamiryo, twitter hesabı aç takipçilerin hazır )
    o zaman açayım arkadaşlar. bu hafta sonu halledeyim.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.
    https://twitter.com/bist_teknik

5.  Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    o zaman açayım arkadaşlar. bu hafta sonu halledeyim.
    [emoji106]

6.  Alıntı Originally Posted by ümit05 Yazıyı Oku
    Jamiryo üstad vestel nasıl duruyor
    VESTL,

orta ve kısa vade de yükseliş trendinde gibi. 6,68 bandı üzerinde kaldığı sürece kısa vadedeki trendi bozmaz diye düşünüyorum. 6,91 üzerinde 7,10 ve 7,49 bantlarına hareket olabilir orta vadede. fakat şu an da 60 dakikalık verilere göre indikatörler aşırı alım bölgelerinde. biraz düzeltme veya kar satışı olabilir hafif yollu. ytd.

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.

7. jamiryo hocam iheva yorumlar mısınız

8.  Alıntı Originally Posted by SEDAT Yazıyı Oku
    jamiryo hocam iheva yorumlar mısınız
    IHEVA,

orta vadede yükseliş trendinde gibi. ama işin gerçeği pek hoşuma gitmedi grafiği. ani bir artış ve düşüşler söz konusu. muhtemel hareket noktalarını işaretledim. 0,46 üzerinde kalırsa 0,50, 0,52 ve 0,60 bantlarına hareketler olabilir.

Sayfa 97/213 İlkİlk ... 47879596979899107147197 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •