Sn.frecell
birde özkaynak mukayesiyle değerlendirsen bundaki azalmayıda görsek fena olmaz
Sn.frecell
birde özkaynak mukayesiyle değerlendirsen bundaki azalmayıda görsek fena olmaz
Eee kocam 10 milyon zarar
Bu da ozkaynaktan dusecek tabi
Ama bilancoda ki zorlamayida fark etmissinizdir
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Sn. Frecell1998 sagolsun geliyor elinden geldiğince zamanını harcayarak bilancoyu kendince yorumluyor. Sonra geliyor vatandaşin biri bu durumu itibarsizlaştırmaya çalışiyor. Böyle yapmak yerine kibarca ve nezaketce şurası şöyle burası boyle dese anlayacamda ama yok illa bir laf sokma vs. Kardesim madem magdursun hissede 62 kurustan buraya gerilemiş moralin bozuk. Burda çatacağin kisi frecell1998 değilki. Sanki tahtacı veya hissede planları ilerisi için olan patron değilki. Bunu anlamak mümkün degil. Cok merak ediyorsan aç şirkete telefon sor. Veya bu kadar umitsizsin sat kurtul. Ama kendide biliyorki hisse değerinin çok altında ve daha yukarılardan satacak. Ama zamani belli değil. Bu zaman olayıda frecelin bileceği bir durum olmadığı icin Frecele yüklenilmesini doğru bulmiyorum. İzlemeye devam 😉
Herşey iyi güzel madem de bu yönetim niye hissenin fiyatının düşmesine göz yumuyor şu an eşleşme 0,38
Madem borç yapılandırmasıyla alâkalı gelişmeler olmuş olabilir niye açıklamıyor hisse fiyatının buralara düşmesine göz yumuyor
Ky’nin davayı ertelemesine böyle mi teşekkür ediyor
Haşim bey böyle güzelce sorulunca fikirlerin yazilması çok şık. Benim şahsi fikrimi beyan edeyim. Bana kalırsavşu anda Şirketin patronlarının hisseyle alakası yok. Hisse bence bu 1 liradan olan 25 milyon hisse devri varya. Bunu her kim kabul ettiyse olunla ilgili. Tabiki hissenin buralara düşmesini bende şahsen istemem. Ve sirketin buna göz yummasıda dogru değil. Ama anlaşma böyle bence. Artık bakın bilancoyu sayın frecell yorumladı ve kendisine katilan birisi olarak sirket bazı engelleride aşıncaki bence aşacak. En mühimi eski adıylay GAP tan çıkması ve şu SPK nin cağrı temyiz sonucunun gelmesi. Kuvvetle ihtimal şirketin lehine çıkacaktır bu dava. Sonrasindada anlaşma haberleri areal bank haberi hatta muvazalı işlerindeki düzelmelerin olumlu sonuçlanması gibi haberler. Ardarda gelecek işte ondan sonra hisseyi ve degerini izlemek lazım. Ky ye hissemi yediriyorlar yoksa dedikleri sözleri yerinemi getirecekler. Arkadasın dediği gibi izleyelim görelim.
Şirket, hisse yükselir diye ödü patlıyor bunlar bankalarlada anlaşmıştır hisse prim yapmasın diye haber göndermiyordur.
Teşekkür ederim yorumunuz için
Ama
Ky’lerin oluşumu şirketin önünü açmak için bir fedakarlık gösteriyor ayrıca brüt takasın kalkması için kendini yırtıyor yine zararlı çıkan ky oluyor
Şirket hisse fiyatı ile ilgilenmiyor ama fiyatın da göz göre göre buraya çekilmesine de göz yumuyor
Borçlarla alâkalı madem gelişme var niye açıklamıyor da fiyatın düşmesine çanak tutuyor
Gayrimenkul değerlemesi herhalde çoktan bitmiştir niye açıklamıyor
Ne yaptı bu ky onlara da böyle yapıyorlar
Genel kurul yaklaşıyor... O zaman nasıl bakacak ky’nin yüzüne
Ama yine allem eder kallem eder işin içinden çıkar utanma duygusu olmayınca
Borç alıp ödemiyor ondan sonra da anlaşmak için de bir nevi bankalara da şantaj yapıyor
Allah sonumuzu hayretsin
bana göre şirketin hissesine sahip cıkmamasının tek sebebi var niyetleri kötü bana göre niyetleri danıştay kararı kesinleşip cepleerine koydular mı yapacakları iş AŞAĞIYI İYİ OKUYUN BU (SEBEB AYRILMA HAKKININ DÜŞÜK TUTACAKLAR BU BANA GÖRE) OLUR OLMAZ ONU BEN BİLMEM SAYILGANLAR BİLİR..Y.T.D
Payları nominal değerin altında işlem gören şirketler bedelli sermaye artırımı yapabilmek için sermaye azaltımı ile eş anlı olarak sermaye artırımını gerçekleştirebilirler. Bu çerçevede, Şirketler sermaye azaltımı ile birlikte eş anlı olarak sermaye artırımı için Kurulumuza başvurur. Başvurunun incelenmesinin ardından Kurulumuz tarafından sermaye azaltımına ve eş anlı olarak sermaye artırımına izin verildiği taktirde, sermaye artırımı için izahname ve sirkülerler yayınlanır. Merkezi Kayıt Kuruluşu tarafından sermaye azaltımına konu olan paylar için gerekli işlemler yapıldıktan sonra eş anlı olarak sermaye artırım sürecine sermayenin azaltılmış hali üzerinden başlanır.
Sermaye artırımı başladıktan sonra sermayeyi temsil eden paylar ile yeni pay alma hakkı veren kuponlar birbirinden ayrılmakta ve İMKB'de ayrı ayrı işlem görmektedir. Bu süreçte, paylar ile yeni pay alma kuponları ayrı ayrı satışa konu olabilir. Sermaye artırımına katılmak istemeyen yatırımcılar rüçhan haklarını Rüçhan Hakları Kupon Pazarında söz konusu pazarın açık bulunduğu tarihler arasında satabilirler. Rüçhan hakkını kısmen kullanmak isteyen yatırımcılar ise, satmadıkları rüçhan haklarının bedellerini süresi içinde yatırıp yeni hisselerini alabilir ve bu hisseleri isterlerse Borsa'da satabilirler.
Rüçhan haklarının satışına ilişkin söz konusu pazardaki oluşan fiyat hareketleri, yüksek oranda gerçekleştirilen sermaye artırımlarında yatırımcılar açısından önem arz etmektedir.
Finansal bilgileri söz konusu gelişmeleri takip edemeyecek seviyede olan yatırımcıların yatırım danışmanlarından destek almaları ya da yatırımlarını kurumsal yatırımcıların sunduğu ürünler üzerinden yapmaları uygun olacaktır.
Ayrıca hiç bir şekilde sermaye artırım sürecine katılmak istemeyen yatırımcılar sermaye artırım süreci başlamadan paylarını satabilirler ve hatta yüksek oranlı hak kayıplarına uğramamak için satmalıdırlar. Bu çerçevede yatırımcıların yatırım yaptıkları şirketlerin sermaye azaltım ve eş anlı olarak sermaye artırım sürecini www.kap.gov.tr adresinden takip etmeleri gerekmektedir...Y.T.D
Yer İmleri