Sayfa 159/1032 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259659 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 1,265 - 1,272 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1. Ziraat konut faizlerini %0.98'e çekti. Zararına kredi veriyor yani, mevduat faizinin altında çünkü.
    Diğer bankalar özellikle kamu bankaları da izleyecek deniyor. Halkbank da katılacak yani.
    Bu iyi olmadı banka açısından. Karlılık düşecek.
    Bu iş bankaların karını kredi çekenlere aktarmak demek.
    Ciddi şekilde evi krediyle eşime satıp çekeceğim krediyi mevduata yatırmayı düşünüyorum aradaki faizi cebe atmak için. Ayrıntılar belli olsun hesaplayacağım değer mi diye.

2.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Ziraat konut faizlerini %0.98'e çekti. Zararına kredi veriyor yani, mevduat faizinin altında çünkü.
    Diğer bankalar özellikle kamu bankaları da izleyecek deniyor. Halkbank da katılacak yani.
    Ciddi şekilde evi krediyle eşime satıp çekeceğim krediyi mevduata yatırmayı düşünüyorum aradaki faizi cebe atmak için. Ayrıntılar belli olsun hesaplayacağım değer mi diye.
    Ona musade etmezler dayioglundan felan alman lazim

Ya da esini bosarsa. Sonra forumlarda ilah olur HalkBank esinden bosandirtti diye

4.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Ziraat konut faizlerini %0.98'e çekti. Zararına kredi veriyor yani, mevduat faizinin altında çünkü.
    kamu bankalarında aradaki görev zararı hazine tarafından karşılanmaktadır sn pilavlı
    ALDIĞIM HİSSEYİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANIN DEFTERİNİ DÜRERİM... YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

5. herkese ve her ev alisverisine bu kredilerin acik olacagini sanmam...muhtemelen sifir ve mutayit konutlarina onay cikacaktir...amac stok eritmek cunku...diger yandan ahmet efendinin 10yillik evini mehmet efendiye satarken bu dusuk faiz imkani sunulacagini sanmam...kredili satis imkani saglanan sifir konutlarin mutahitleride muhtemelen konut yapimi icin devlet bankalarindan kredi cektikleri icin kredi odemelerinin tikanmamasi adina yapilan bir uygulama olarak goruyorum....ozel bankalarin pek bu yola girecegini sanmam...isin ozeti bana gore bu matematikte gizli; devlet mutahitten parasini alabilmek icin evinin satisini hizlandirmaya calisiyor ve faizinde indirim yapiyor...mutehaidin ev fiyatini zamlandirmayacagi bilinmez...
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

Alıntı Originally Posted by alidimitri Yazıyı Oku
    kamu bankalarında aradaki görev zararı hazine tarafından karşılanmaktadır sn pilavlı
    Faydali biligi. Biraz acmak mumkun mu alidimitri?

Alıntı Originally Posted by alekss Yazıyı Oku
    Halkbank ta vadeisz bir hesap açtık bakalım
    ama işler umduğum gibi gitmezse stop koydum kapatırım hesabu hemen dedim ;)
    Karin bol olur umarim.

Sayfa 159/1032 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259659 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •