Sayfa 422/652 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522 ... SonSon
Arama sonucu : 5209 madde; 3,369 - 3,376 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

1. Öncelikle elinde olan herkes için hayırlı olsun. Vakti zamanında forumunda bolca yazı yazdığım, uzunca bir süre taşıdığım bir hisseydi Gentaş. Uzun yıllardır taşıyan arkadaşlar için sevindim en çok da , uzun süre cefasını çektiler , sefasını sürmekte onlara nasip olur umarım. Benim bu hisseyle ilişkimi kesme sebebim tamamen patronların tutumuydu , açıkçası hala da değişen birşey olduğunu düşünmüyorum patronlarla ilgili.

Güzel bilançonun keyfini sürerken , temkini elden bırakmayın , bu şirketi ve sahiplerini biraz tanıdıysam. 2014 ilk çeyreğinde 10m üstü kar açıklamıştı , sonra devamı gelmemişti. Yine aynısı olur diyemem ama olursa da şaşırmam , dönemsel yüklü siparişler alabilen bir şirket bu.

Yine bu şirket özelinde olmasa da ilk çeyrekte beklentinin çok altında ya da çok üstünde rakamlar açıklayan şirketlere şüpheyle yaklaşılmalı. Bu tip bilançolardan sonra aklıma " 1.Çeyrek bilançolarının en güzel tarafı nedir? " sorusu geliyor. Belki yabancı yatırımcılar bu sorunun cevabını bildikleri için, daha fazlasını ödemek pahasına, birkaç çeyrek iyi bilanço görmeden bazı şirketlerin hisselerine yatırım yapmıyorlar.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

2. Yolun uzun ve bereketli olsun...bundan sonra yabancının da dikkatini çekecektir.

Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. 1.5 yıldır bu anı bekliyordum..uzun vade portföyümde süpriz at olarak tutuyordum tabi ki patron dışında her şeyini beğeniyordum da..gerekeni yapacak gibi yolu açık olsun..

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Bilanço her türlü veriyi karşılıyor
    Söylenecek söz bırakmıyor
    Durup dururken bu iyilik de neyin nesi diyor bazıları..
    1.çeyrek bilanço şüpheli olabilirmiş miş
    Zarar açıklayanlar da mı şüpheli
    Olay net
    Hilesiz net şahane bir bilanço var önümüz de
    Ortak satışı olurmuş
    Olsun
    Gene alırız
    Güvenli bir limana atmışız kendimizi
    Bu fiyatlardan satan ortak da gerçekten ihtiyaç sahibi o zaman
    Cuma günü tavanda 650 bin alıcı dk da
    çözüldü ve 200 bin alışla kapattı
    31 mayıs bedelsiz ve temettü 14 kademe cepte..
    Ky olarak bundan daha cazip bir hisse öneren varsa ona yatırım yapalım
    Yok
    Gönlüm rahat huzur içindeyim
    Şükürler olsun
    İnşallah hayırlı kazançları devam eder ortakların..
    Bu vesile ile merhum Ahmet Kahramanın da ruhu şad olsun
    Merhumun ruhu için ky yi incitecek operasyonlardan uzak kalır patronlar..
    Herkes nasibini yer
    Dünya hayati bir oyun ve eğlence.
    Çok da kafaya takmanın anlamı yok
    Her şey olacağınavarıyor..
    YTD

5. yeni yönetim hisse satışlarını baskılamak için değil ilerde yüksek fiyattan satmak için kullanabilir. Acelesi olmayanlar güzel yerlerden satacaktir. Birileri de oralardan alıp ağlama duvarı yapacaklardır. mali alırken kazanacaksın. Zaman sınırı olmayanlar kazanır.

Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

p.tesi günü, tavandan almaya korkan veya tavandan alamayanların yükleneceği bol hacimli bir gün olur... Çarşamba Perşembe gibi de genel gidişat belli olur... Tabi bol hacim yüksek pirim anlamına gelmez

7. yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    55 gelirse bir birim daha alırım,vakit bol hala bekliyik
     Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    bekliyik derkenen az bu sene sonuna kadar
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 422/652 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •