Sayfa 129/205 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179 ... SonSon
Arama sonucu : 1635 madde; 1,025 - 1,032 arası.

Konu: DENIZ - Denizbank

1. Farklı bir hareket yapması lazım dedk dünde bunu kanıtlar nitelikte idi. Bu gün yine eskiye dönme görüntüsü verdi. Süreç böyle sonuçlanırsa, speklerin şaklabanlığını beklemek tamda onların istediğini yapmak olur ve düşüşe oynar durur. Son dakika sürprizine kaldık.YTD

Saat başına 100 bin lot tahmin ettim aynende öyle oldu. Yani son dakika bile olayı değiştirir. Zaten sürpriz yapmazsa iş biter. Satış matış fayda etmez. YTD.

Demeye kalmadı. Allah layığını versin! Kapanışa kadar dünkü tavanında altına inmez inşallaH . YTD.
    Son düzenleme : ezelbayraktar; 16-05-2018 saat: 17:03.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,083
     Alıntı Originally Posted by Tanrısevsin Yazıyı Oku
    Yorumlar gelsin arkadaşlar...
    dzgyo yorum yapmayacak kadar kötü o da denizi yanına çeker mi?
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

3. Alttan yazanlara acımadan mal veriyor ben 7altinda dinlenecek diyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by kagan_44 Yazıyı Oku
    Alttan yazanlara acımadan mal veriyor ben 7altinda dinlenecek diyorum.
    Geri döndü, hacimde çok, hiç umut bırakmıyor. Çok uyanık hareket ediyor. Ky.ya yapacak bir şey bırakmıyor. YTD.

5. Ky bu kompedanlar la baş edemez.Sabirla bekliyorum

6. nasıl olduysa haber geldiği gün tavan yaptı ümitlenmiştim. ama bu adam veya adamların fiyat yükseltme derdi yok çünkü hem kağıdın toplam hacmi az hemde kağıdı dağıtıp uzun süre niye beklesinler. gerçi bu gün dağıldı gibi. o zamanda toplamak için düşüşe oynuyor. veya işte bir kaç spek toplayıp günlerce alta verip verip bir iki günde işi bitiriyorlar. yani herhalükarda kağıdı yükseltmek gibi bir dertleri olmadığını görüyorum.bu durumda da ky izlemekten başka göz göre göre kaybetmekten başka yapacak birşeyi kalmıyor. adamlar öyle düzen kurmuşki; ben işimi zaten bitirdim gerri geride bol keseden veriyorum sıkıysa satma bana görer hava hoş diyor-lar açıkçası YTd.

7. Unutmayalım ki bu hisse 2017 ilk altı ayında 3500 4000 araligindaydi....

Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    nasıl olduysa haber geldiği gün tavan yaptı ümitlenmiştim. ama bu adam veya adamların fiyat yükseltme derdi yok çünkü hem kağıdın toplam hacmi az hemde kağıdı dağıtıp uzun süre niye beklesinler. gerçi bu gün dağıldı gibi. o zamanda toplamak için düşüşe oynuyor. veya işte bir kaç spek toplayıp günlerce alta verip verip bir iki günde işi bitiriyorlar. yani herhalükarda kağıdı yükseltmek gibi bir dertleri olmadığını görüyorum.bu durumda da ky izlemekten başka göz göre göre kaybetmekten başka yapacak birşeyi kalmıyor. adamlar öyle düzen kurmuşki; ben işimi zaten bitirdim gerri geride bol keseden veriyorum sıkıysa satma bana görer hava hoş diyor-lar açıkçası YTd.
    Arkadaşım sen hala deniz bank foromunda yazıyormusun. Deniz 8.00 TL görsün satar çıkarım falan filan diyordun dün 8.10 TL gördü.Ben sana MARKA hissesini tavsiye ediyorum geri alım programı yakında başlayacak 5.00 TL olur aşağı yukarı. Son nefeste iman selameti...

Sayfa 129/205 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •