Sayfa 130/205 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180 ... SonSon
Arama sonucu : 1635 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: DENIZ - Denizbank

Alıntı Originally Posted by kagan_44 Yazıyı Oku
    Unutmayalım ki bu hisse 2017 ilk altı ayında 3500 4000 araligindaydi....
    DENİZ 6,73 TL % - 6,53. Peki ne anlama geliyor 3500 4000 aralığı.Sen MARKA takıl para kazan... boş ver .Garip gözü kör olur.

Alıntı Originally Posted by ezelbayraktar Yazıyı Oku
    Farklı bir hareket yapması lazım dedk dünde bunu kanıtlar nitelikte idi. Bu gün yine eskiye dönme görüntüsü verdi. Süreç böyle sonuçlanırsa, speklerin şaklabanlığını beklemek tamda onların istediğini yapmak olur ve düşüşe oynar durur. Son dakika sürprizine kaldık.YTD

Saat başına 100 bin lot tahmin ettim aynende öyle oldu. Yani son dakika bile olayı değiştirir. Zaten sürpriz yapmazsa iş biter. Satış matış fayda etmez. YTD.

Demeye kalmadı. Allah layığını versin! Kapanışa kadar dünkü tavanında altına inmez inşallaH . YTD.
    Sen büyük borsacı olmak istiyorsan takasları takip et hangi aracı kurum yada banka en çok hangi hisseyi alıyorsa onları izle yeter .Parayı bulursun borsada para kazanmak okadar zor bir şey değil yeterki insan aç gözlü olmasın.Müezzin çeker soğuğu,imam yer tavuğu

3.  Alıntı Originally Posted by Kornbluth Yazıyı Oku
    Arkadaşım sen hala deniz bank foromunda yazıyormusun. Deniz 8.00 TL görsün satar çıkarım falan filan diyordun dün 8.10 TL gördü.Ben sana MARKA hissesini tavsiye ediyorum geri alım programı yakında başlayacak 5.00 TL olur aşağı yukarı. Son nefeste iman selameti...
    Marka benimdd sürekli takibimde çok kez al sat yaptım
    Borsada beklentiler satın alınır
    Gerçekler satılır
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    Marka benimdd sürekli takibimde çok kez al sat yaptım
    Borsada beklentiler satın alınır
    Gerçekler satılır
    Alım yapmayan alım yapsın bu fiyat birdaha çok zor bilginize diye yazan arkadaş; neye göre teknik veri mi? yoksa çok sağlam bir haber aldında borsa sitelerinde durumu tüyo olarak mı bildiriyorsun ? Sana da diyeceğim o ki kendinle büyükle alış veriş etme

5.  Alıntı Originally Posted by Kornbluth Yazıyı Oku
    Alım yapmayan alım yapsın bu fiyat birdaha çok zor bilginize diye yazan arkadaş; neye göre teknik veri mi? yoksa çok sağlam bir haber aldında borsa sitelerinde durumu tüyo olarak mı bildiriyorsun ? Sana da diyeceğim o ki kendinle büyükle alış veriş etme
    Dostum msj dan pek bişey anlaşılmamış
    1-ben hiç haber almadım tüyoda vermedim
    2-büyükle alışveriş derken ben yerine göre 3-5 kademe yerine göre tek kademe yerine göre 10 kademe için al sat yaparım şansa yani
    Deniz tavana giderken dzgyo da şansa al sat yaptık deniz ilgi alanıma girmiyor
    3-hickimseye şu hisse ucuz bu hisse ucuz demem sen demişin diye yazdım
    4-borsada dip yoktur dibin dibi vardır
    Kalın sağlıcakla
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

6. Dolar boyna yükseliyor
    Kaç dolardan satılacak koca banka 2 ay önce 2 dolar az geliyordu şimdi 1.5 Dolar çok
    Neyse tekkeyi beklemeye devam
    YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ

7. bu kağıtta trade yapıyorum diyenin elini öperim. öyleymiş gibi görünüyor hareketler ama pratikte nerdeyse imkansız. devre kesicide dahi 2-3 sn en var. ve o aradaa dahi sana bir şey bırakmaz çünkü kendi yazmıştır bile. şu kağıdın karakterine göre kesin satış haberi gelse bile farklı bir hareket yapacağını sanmıyorum.

demiştim hiç yapmadığı hareketi yapmasını beklemek kaldı diye. o da bir günlük tavan ve yine asansör düşüşlerle ky hoplattı. doğan yayıncılık gibi soluksuz % 100 gidermiki dedim di ama sanırım olmayacak.gördüğüm zaten ne olursa olsun genelde bir kağıt her zaman tek bir karaktere sahiptir ve hep onu uygular. yani satış dahi olsa bu kağıt ancak bildiğini okur.

takaslarda en iyi trendin başını ve sonunu görebilirsin. ortası nın ise ne yapacağı belli dersin ama hiç belli olmaz. dün alışta olan ilk 5 kurum bu gün 5 i de satışta olur. YTD.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

8. Sn. Kornbluth hisseyle öngörünüz nedir.

Sayfa 130/205 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •