Sayfa 436/790 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486536 ... SonSon
Arama sonucu : 6319 madde; 3,481 - 3,488 arası.

Konu: BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

1. Arkadaşlar, şahsi fikrim şudur. Hisse üzerinde uzun süredir satış baskısı var. Bu aşamada hisse topladılar. Hissede küçük yatırımcı az kaldı. Bunlarda inatla satmıyorlar. Benim gibi. Bu baskıyı ne zaman bırakırlar bilmek zor. Ancak çok anlamsız bir şekilde 1 haftada fiyatı buralara çektiler. Artık yolun sonu olmalı. Çünkü yay iyice gerildi. Hisseyi toplayanlar sonsuza kadar beklemezler. Aldıklarınıda bir şekilde yükseltip satmaları lâzım.
    İzlemeye devam. Dün biraz alacaktım. Takip edemedim, akşam bir baktım bu fiyat. Gün içinde 6.60 tan bile alırdım, ancak dünkü hareketten sonra biraz daha beklemeyi düşünüyorum.
    Hayırlı günler diliyorum.

2. Sok ta da ele verm operasyonu basladi...

3. Geçte olsa Buyır kankaa;

http://imageturko.com/?di=SAXQ

4.  Alıntı Originally Posted by Adanalı01 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, şahsi fikrim şudur. Hisse üzerinde uzun süredir satış baskısı var. Bu aşamada hisse topladılar. Hissede küçük yatırımcı az kaldı. Bunlarda inatla satmıyorlar. Benim gibi. Bu baskıyı ne zaman bırakırlar bilmek zor. Ancak çok anlamsız bir şekilde 1 haftada fiyatı buralara çektiler. Artık yolun sonu olmalı. Çünkü yay iyice gerildi. Hisseyi toplayanlar sonsuza kadar beklemezler. Aldıklarınıda bir şekilde yükseltip satmaları lâzım.
    İzlemeye devam. Dün biraz alacaktım. Takip edemedim, akşam bir baktım bu fiyat. Gün içinde 6.60 tan bile alırdım, ancak dünkü hareketten sonra biraz daha beklemeyi düşünüyorum.
    Hayırlı günler diliyorum.
    abi geçmiş mesajlara bi bak , 2013 gezi olaylarından beri düşüyor .. ne yolun sonundan bahsediyorsun ..

bu grup maalesef dillendirildiği gibi , kaçma derdinde belli ki . allah sonumuzu hayır etsin ama ben halimizi hiç iyi görmüyorum ..

ŞOK arzı ile artık iyice emin oldum ki bunlar su katılmamış rus çocukları olabilirler, ivan dragon mübarekler..

5.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    Aylık da ikili dip, çoklu dip vs... her neyse yaptı yaptı..! Yoksa vaziyetin başka hiçbir iç açıcı bir durumu yok........

No: Önceki görülen en düşük fiyat 6.34. 2016 Kasım...

kanalın aşağıda görünmeyen diplerini gösterecekler belli ki .. böyle yarım grafik bırakmazlar ..

6.  Alıntı Originally Posted by kennym Yazıyı Oku
    abi geçmiş mesajlara bi bak , 2013 gezi olaylarından beri düşüyor .. ne yolun sonundan bahsediyorsun ..

bu grup maalesef dillendirildiği gibi , kaçma derdinde belli ki . allah sonumuzu hayır etsin ama ben halimizi hiç iyi görmüyorum ..

ŞOK arzı ile artık iyice emin oldum ki bunlar su katılmamış rus çocukları olabilirler, ivan dragon mübarekler..
    abi,kaçacak adam neden 8 milyon hisse toplar...Bende bunu anlamıyorum
    bu hisse hepimizi cok kotu yıprattı...Umarım artık rüzgar tersine döner...
    Herkese hayırlı haftalar

7. Hep yorumlara bakıyorum ama işin içinden çıkamıyorum. Zararım çok fazla. Artı zaman kaybı. Artı sinir stres. Grafiğin böyle olacağını kestirsek al sat ile bir miktar zararı azaltırdık. 8.99 u gösterip, 9.00 ı göstermediler geçen olumlu havada. Ben kesinlikle kimseyi yönlendirmek istemem. Ama birileri hangi fiyatı istiyorsa hisse o fiyatta hareket ediyor. 15 gün önce olumsuz havada 7.80 de tutundu, hava olumluya döndü bizim tarihi dibi tekrar gördü.
    Kendi adıma satmaya cesaret edemem, çünkü maliyetim yüksek. Buradan dönerse bu fiyatlar hayal olabilir.
    Ancak 5 ay sonra, keşke 6.50 den satsaydım diyeceğim 5.00 li rakamlar olurmu. Kafa bulanık yani. En iyisi ekrana bakmamak.
    Selâmlar.

8. 18.05.2019 bnp paribas, bizim toptan için hedef fiyatını 8,10 tl'den 6,90 tl'ye indirdi, tavsiye 'tut'

Sayfa 436/790 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •