Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
*merkez bankası 6 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde tekliflerin ortalama fiyatı 4,85639
*merkez bankası 3 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde tekliflerin ortalama fiyatı 4,71261
*merkez bankası 1 ay vadeli tl uzlaşmalı vadeli döviz satım ihalesinde tekliflerin ortalama fiyatı 4,59553
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Mb nın faizleri niye arttırmadığı ortada arttırsa vadeli Dolar uzlaşma fiyatları bi o kadar daha `oha` olacak. Allahtan akıllı adamlar yönetiyor ekonomiyi bizim gibi güccüklerin ! anlayacağı işler değil bunlar.![]()
Sayfanin reytinginde dusme var, masaya bir vuralim, reytingimiz tavan yapsin!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Ulan şuncacık halimle kocca TC mb başkanıyla dassak geçebileceğim hiç aklıma gelmezdi musallatlar ne hallere getirdiler devletin en önemli kurumunu.![]()
Abbasın beton ekonomisi 17 yıl sürdü. Çöküşü 17 gün sürecek galiba.
İlginç olan avm’ler hala tıklım tıklım ya biz paronayak olduk yada millet hala uykuda.
Yer İmleri