Alıntı Originally Posted by ihtiyar Yazıyı Oku
Bu topiğe yazanların hemen hepsi pozisyonu belli kişiler.Dolarda olanlar doğal olarak çıkacak , TL. de kalanlar da düşecek muhabbeti yapıyorlar. Hisse topiklerinde olduğu gibi grafiklerle ve teknik - temel analizlerle bizlere objektif bakış sunacak yeni kalemler gerek. Okuyanlar '' acaba yeni hangi bilgiler var '' diye heyecanla takip etmeli. Benim gibi finansal fakirlerin beklentisidir..
İnsan zaten pozisyon aldığı için mi taraflı konuşur..yoksa öyle düşündüğü için mi pozisyon alır..yumurta-tavuk hikayesine benzedi ama bence siz burada yazanları öpüpte başınızın üstüne koyun..

Normal zamanlarda çok fazla yazan olmasada, hatta size göre taraflıda olsa, yazıların içindeki bilgileri süzün bence..mesela az önce Sn Umutabi boş otellerden bahsetmiş..ben İstanbul'da olmadığım yada turuzim sektörünün içinde olmadığım için benim için önemli bir bilgi..ve geçen gün yazdıkalarımla örtüşüyor..

Sizin için bu bilgi, yani otellerin boş kalması geçici olabilir..hakikatende öyledir, olabilir..ama bilgi bilgidir..kıymetini bilmek lazımdır..

En azından sonra önüne bakmak istemiyenler için..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
İçerisinde Thomson ve First Choice gibi markaları barındıran dev Alman turizm şirketi TUI, müşterilerinin Turkiye ve Kuzey Afrika'dan kaçındıklarını bunun yerine Yunanistan, Kanarya adaları vb. tercih ettiklerini söylüyor..

Türkiye içinse sebep terör ve politik sıkıntılar..

Thomson holidays owner Tui said customers are avoiding Turkey and north Africa as they switched to Greece, the Canaries and long-haul destinations.

The travel giant, which is also behind First Choice, reported a further shift away from Turkey due to terror attacks and political unrest.