Sayfa 605/637 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 4,833 - 4,840 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

1.  Alıntı Originally Posted by enismutlu Yazıyı Oku
    Saygı değer topic üyeleri öncelikle hepinize ayrı ayrı teşekkürler... sn cauti daha önce tanışma ve teşekkür mesajı atmıştım şimdi bir de teșekkür mesajı daha atma gereği doğdu baya gecikmeli olarak... sayenizde araştırmam gereken pek çok konu olduğunu öğrenip inşaat mühendisi olarak kendimce epey bir yol katettim. Burada pek çok kişi kriz senaryolarından bahsetmişti borsada ve dolarda yasanacak ama zaman belirtilmemisti. Aslinda zamanini piyasa biraz belli etmisti Aydin Doganin holdingi devretmesi ve Murat Ülker'in istedigi yapilandirmalar guclu isaretti. Ne yazik ki hep dendigi gibi hersey iyi giderken kimse olumsuzu gormez diye. Benim dikkat ettigim bir konuda borsada dusus gosteren kagitlarin buyuk cogunlugu bilancosunun destekledigi fiyatta gelmis olmasi. Hisse degerlemesi hakkinda gec bilgi edinmem neticesinde bu firsat kacti diye dusunuyorum. Bence burada ben demistimler yerine tecrübeli uyeler hisse degerleme konusunda paylasim yaparlarsa daha faydali olur dusuncesindeyim. Saygilarimla

ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    hisse değerleme işi ayrı bir uzmanlık konusu...daha önce de gündeme gelmişti..hisse değerleme başlığı altında, holding lerin değerlemesi, bankalar, sanayi şirketleri...hepsi ayrı uzmanlık gerektiren konular.

benim önerim sıfırdan hisse değerlemesi yerine, hisse analizi yapan kurumların yaptığı analizleri değerlendirecek altyapıya sahip olmaya çalışmak..zaten bir hisse ile ilgili 3-4 raporu okuyunca, önemli noktaları belirleyince, kendiniz de değer biçebilirsiniz...zaten kritik 3-4 parametre var, orada lişisel yorum ön plana çıkıyor.

bırakın işin hamallığını, araştırmasını, bu işten para kazanan profesyoneller yapsın...sizin yapılan analizler üzerinden bir değerlendirme yapın.

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    hisse değerleme işi ayrı bir uzmanlık konusu...daha önce de gündeme gelmişti..hisse değerleme başlığı altında, holding lerin değerlemesi, bankalar, sanayi şirketleri...hepsi ayrı uzmanlık gerektiren konular.

benim önerim sıfırdan hisse değerlemesi yerine, hisse analizi yapan kurumların yaptığı analizleri değerlendirecek altyapıya sahip olmaya çalışmak..zaten bir hisse ile ilgili 3-4 raporu okuyunca, önemli noktaları belirleyince, kendiniz de değer biçebilirsiniz...zaten kritik 3-4 parametre var, orada lişisel yorum ön plana çıkıyor.

bırakın işin hamallığını, araştırmasını, bu işten para kazanan profesyoneller yapsın...sizin yapılan analizler üzerinden bir değerlendirme yapın.
    Haklısınız tabiki dediğiniz hamallığı yapabilecek vaktim olmadığı için portföyü yüzde 40 artırma şansını kaçırdım ama kestirme yol bulabilmeliydim. Teşekkürler öneriniz için üzerinde duracağım. Paylaşımlarınızı ilgiyle takip ederek öğrenmeye devam ediyor, öngörüleriniz için tebrik ediyorum. İyi akşamlar dilerim

ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Bi 300 puan daha olsa iyi olur, yoksa yazın komşuya tatile gidemeyeceğiz geçen sene ağustosta euro 4.15 di . Bu yaz 5.15olursa OKtoBuy
    YTD

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Oguz bir hesap yaptim.
    4 kisilik aile otursa kicikirik bir yerde 4 tane greek cafe icse 2.5 evrodan 10 evro yapar. 2 evro da tip biraksa 12 evro yani duz hesap 60 TL.
    Ben gidemem artik seni bilmem.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
    Gecen yaz basit bir yerde 4 kisilik yemek 70 evro gibi geliyordu.
    Bu sene bu rakam 370 TL tutar.
    Bu paraya bizde de cok gusel yer icersin hatta daha ucuza cikarsin.
    Bu sene turizm iyi olacak insallah.
    Cok ihtiyacimiz olan dovizlerin bir kismini oradan kazanacagiz.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Gecen yaz basit bir yerde 4 kisilik yemek 70 evro gibi geliyordu.
    Bu sene bu rakam 370 TL tutar.
    Bu paraya bizde de cok gusel yer icersin hatta daha ucuza cikarsin.
    Bu sene turizm iyi olacak insallah.
    Cok ihtiyacimiz olan dovizlerin bir kismini oradan kazanacagiz.
    Syg,
    Geçen seneden bu sene 2 lira farketti artık mantıklı gelmiyor gitmek .

Bir su 1 Euro 5.6 Bir kahve 3-4 Euro 15-20 lira en ucuz yerde gibi

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Alıntı Originally Posted by kingsailor Yazıyı Oku
    Sizin beklediği global bir kriz idi. Türkiye özelinde değildi. Beklediğiniz kriz gelmiş değil gelecek gibi de durmuyor..
    İyi o zaman siz borsada alıma devam edin ,bakın fiyatlar ne güzel yerlere geldi.Diğer arkadaşlara önerim ise borsada portföylerinizi artırmak için çok erken.Global kriz de gelecek o zaman bu yazıma alıntı yapacağım.Sn kıngsailor hala buralarda olursa cevap yazmasını o gün de kendisinden isteyeceğim.Arkadaşlar bu faiz artışı bizim ekonominin canına okur ,canına okunmuş ekonomide şirketler nasıl olacak da iyi durumda olacak.Daha ne diyeyim.Neyse forumların iyi tarafı yazılanlar hep burada kalıyor.Zamanla kim ne demiş döner gene okuruz.Herkese bol kazançlar.

7.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Oguz bir hesap yaptim.
    4 kisilik aile otursa kicikirik bir yerde 4 tane greek cafe icse 2.5 evrodan 10 evro yapar. 2 evro da tip biraksa 12 evro yani duz hesap 60 TL.
    Ben gidemem artik seni bilmem.
    Syg,

Şuan tam kafa kafaya bende.

Bizde 2 kişi akşam yemeği ortalama 40 euroya çıkıyorduk istanbul da emsali 200-250 civarı

Plajda bira 3euro sandwich 2.5euroydu.
    Otopark sezlong gibi para kavramıda yok tabi

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

8. Bu videolar 2 seri 2 sini izledim. Adam objektif bakıyor olaylara. Dedikleride bir bir çıkıyor sonuçta

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 605/637 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •