Sayfa 237/1024 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 1,889 - 1,896 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bahri feryat etmeye basladin yine.
    Bu memlekette faiz dusmanligi var.
    Reel faiz alamazsin.
    Bu memlekette nakit para tutulmaz.
    Mal alacaksin.
    Dolar alacaksin.
    Iyi sirket hissesi alacaksin.
    Yoksa isin zor.
    Syg,
    muz 10 liraya dayanmışken nakit tutmak yeni kaynak yapılmış bir demiri tutmakla aynı şey en rekabetçi oran bile alım gücünün erimesi karşısında hikaye !!! kredi çekip borçlanıp yatırım yapmak tasarruftan daha iyi !

2.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    muz 10 liraya dayanmışken nakit tutmak yeni kaynak yapılmış bir demiri tutmakla aynı şey en rekabetçi oran bile alım gücünün erimesi karşısında hikaye !!![B] kredi çekip borçlanıp yatırım yapmak tasarruftan daha iyi ![B]
    Katiliyorum..

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bu enflasyon adama ayıp etmiş, ondan dahamı iyi biliyormuş ki yüselmiş, aslında Kasımpaşa mantığına göre `faizin sonucu enflasyon olur` dersek düşük faize rağmen bu enflasyon niye çıkıyor ? Allah Allah...
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Reis dedi ki faiz duserse enflasyon duser.
    Demek ki faizin daha da dusmesi gerekiyormus.
    Syg,
    Yok yok bu sefer ki faizden değilmiş..dolardanmış..

Gedikli: Enflasyon verisi kur etkisinden kaynaklı

Valla en taraflısı bile ister anlar ister anlamaz, politika şu; düşük faizle lokomotif beton ekonomisini tutabildiğin kadar tut, ucuz Tl ile ihracatı arttırabildiğin kadar arttır, dövizi üç kağıt hareketlerle dizginlemeye çalış, varlık fonunu dibine kadar kullan, enflasyonuda miktir et gitsin, nasıl olsa köprü , duble yol , 3.havalimanı , BÖYYÜK TÜRKİYE masalını yiyen sürüsene adam var memlekette bir şey olmaz .

5. Burger 13 diyor 500k üzeri. bilanço geçti vıdı vıdı olmaz vıdı vıdı. geç kaldınız vıdı vıdı. 13 az el insaf vıdı vıdı. sanki paraya ihtiyaçları var ama cüzi.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

6.  Alıntı Originally Posted by BOZDOĞAN Yazıyı Oku
    HİÜ ne dikkat edin.Oto talimat verin almayacağız deyip çıkarken toptan kesiyorlar.Tecrübe ile sabittir.
    burgan hiü mü alıyor beni yanlış bilgilendirdiler o zaman

7. burgeri swap için zorladım akşama rakamı yazarım.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

8. Bu oranları bu gün içerisinde iletişime geçerek aldım:
     Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    Odea 500 bin üzeri 32 gün 13,40
    Odea 3'lü hesap 32 gün TL faizi 11,50

Sayfa 237/1024 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •