Sayfa 235/1024 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 1,873 - 1,880 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Odea 500 bin üzeri 32 gün 13,40
    Odea 3'lü hesap 32 gün TL faizi 11,50
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

2.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Dudu' uy havalara sokmayın borsadan kar falan ettiği yok. Mevduattan daha düşük gelir elde ediyor. Baksanıza hanımı bile borsaya girme demiş
    şu an mal alınmaz ama esas para orada.
    30 kuruş maliyetli 20 TL olan hisse tutun sonra da %10 temettü alın her yıl.
    daha ne istersiniz.
    dudu arkadaşımıza her zaman gıpta ettim.
    çemkirdiğim mesajım olmuşsa da bundandır.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

3.  Alıntı Originally Posted by ayberk_08 Yazıyı Oku
    Referandumdan Evet kararı çıkarsa Faiz oranı cebren indirecekler. Bu arada Dolar/TL yükselebilir. Çünkü betona ucuz finansman lazım ki Ülkemiz büyüsün. Bizim Ülke politikamız maalesef bu.
    Öncelikle ekonomi emir demir ile yürümez. Eğer dediğiniz gibi olur faiz düşer, dolar yükselirse enflasyon ne olur dersiniz? En önemli nokta da bu. Ekonomi denge yönetimidir. Bir tarafı bozarsanız diğer taraflarda bozulur. Çünkü her olay zincirin halkaları gibi birbirine bağlıdır. Türkiye tasarruf açığı olan bir ülkedir. Öyle bir ortamda tasarruf nasıl olacak?

Enflasyon uçmuş,vatana millete geçmiş olsun !!!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)'in açıkladığı rakamlara göre enflasyon Mart ayında 1,02, yıllık bazda ise 11,29 olarak gerçekleşti.

tufe 11 ufe 16....hayırlı olsun...faiz dusermi çıkarmı?bütün mesele olmak veya olmamak

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Enflasyon 12.00 ye dayandi.
    Kontrolden cikti.
    Daha yuksek faiz talep edin.
    Isiniz zor.
    Allah kolaylik versin.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    şu an mal alınmaz ama esas para orada.
    30 kuruş maliyetli 20 TL olan hisse tutun sonra da %10 temettü alın her yıl.
    daha ne istersiniz.
    dudu arkadaşımıza her zaman gıpta ettim.
    çemkirdiğim mesajım olmuşsa da bundandır.
    İyi de dudu hep buralarda dolaşıyor Ayrıca 30 kuruş maliyetli hisse, kaldı mı böyle hisseler? Ben dudu ya dedim ki, elindeki hisse miktarını sormuyorum. Sadece sahip olduğun hisseler ne kadar (yani X hissesi %10 gib)i temettü verdi? yaz dedim yazmadı, yazamadı. Borsaya yirmi yılını vermiş biri olarak yazıyorum. Aslında bu konular buranın yeri değil. Bu konu burada hiç açılmamalı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    Odea 500 bin üzeri 32 gün 13,40
    Odea 3'lü hesap 32 gün TL faizi 11,50
    Yetmez.
    Paraniz eriyor.
    Enflasyonu bile karsilamaz.