Sayfa 182/1027 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

İnceyi chp içinde de çok sevseler kılıçdarı yenerdi kurultayda.Demek ki genel chp hıyarlıklarına uzak bir adam ki orda da çok sevmiyorlar.Kaç yıllık chp liyim tüm çevrem ailem chp lidir.Şu ekmelettin kazığı gibi kazık görmedim.Ha bir de kemal dervişle yapılan mülakatı unutmuyorum.7 Haziran seçimlerinde chp oy artırmış akp göçmüş koalisyon görüşmeleri var.Kemal dervişle röportaj yapmışlar.Hiç unutmam milletvekili olurmusunuz diye sordular,ben olmam dedi, ama chp iktidara gelirse ekonomi yönetimini yönetmek için gelirim dedi.Adama bak akp gitsin diye oy vereceğiz ,sonra mehmet şimşek gidecek kemal derviş gelecek.Bir londralı gidecek diğeri gelecek.E ne anladım bu işten,kılıçdaroğlu da çıkıp yok öyle iş ekonomi yönetimine bizden biri oturur demedi.Hep yalan dolan işler ya neyse.

2. Ülke nın %20 si hard islamci
    %40 i siyasal islamci
    %70 i muhafazakar .

Teke tek kalan yarista solcu adayin kazancagini dusunmek
    Arkasina ruzgar aldi demek
    Ince diyelim ilk turda 22 aksener 20 aldi
    Ince cekilecektir olgunluk gosterip

3.  Alıntı Originally Posted by NSHYDN Yazıyı Oku
    mehmet şimsek henüz konuşmadı ama sizce konuşacak olması fiyatlandı mı?
    AKP de en vicdanlı ve dürüst adam MEHMET ŞİMŞEK tir. Bundan 2-3 ay önce önümüzdeki aylar ekonomide havalar bozulabilir tedbir almamız gerekir dedi. Adamı nerdeyse linç edeceklerdi. Yurtdışına gönderdiler 1 ay yurtdışında kaldı ayar verdiler adama. Doğruyu Söyleyen 9 Köyden Kovulur misali adamı milletvekili listesine koymayarak yol verdiler. Ben AKP de sadece Mehmet ŞİMŞEK e değer veriyorum. Geri kalanının alayı Güneşi Balçıkla Sıvamaya devam ediyor. NEYSE AK KOYUN KARA KOYUN 24 Haziranda ortaya çıkar. Seçimi kaybederlerse yeni Gelecek Hükümet bunların Sermaye Piyasalarında yediği naneleri bir bir ortaya çıkardıkça Onlara oy verenler ALDATILMIŞIZ diyeceklerdir.

incenin oyu chp nin oyunun üstündedir ama bu ilk turda gözükmeyebilir zira benim gibi incenin ikinci turda akşenerden daha az şansı olduğunu düşünüp akşenere ilk turda oy verecekler var
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Ülke nın %20 si hard islamci
    %40 i siyasal islamci
    %70 i muhafazakar .

Hard islamcı ve siyasal islamcılar neden reisi bıraksınlar da akşenere oy versinler.

Alıntı Originally Posted by colkutupayısı Yazıyı Oku
    AKP de en vicdanlı ve dürüst adam MEHMET ŞİMŞEK tir. Bundan 2-3 ay önce önümüzdeki aylar ekonomide havalar bozulabilir tedbir almamız gerekir dedi. Adamı nerdeyse linç edeceklerdi. Yurtdışına gönderdiler 1 ay yurtdışında kaldı ayar verdiler adama. Doğruyu Söyleyen 9 Köyden Kovulur misali adamı milletvekili listesine koymayarak yol verdiler. Ben AKP de sadece Mehmet ŞİMŞEK e değer veriyorum. Geri kalanının alayı Güneşi Balçıkla Sıvamaya devam ediyor. NEYSE AK KOYUN KARA KOYUN 24 Haziranda ortaya çıkar. Seçimi kaybederlerse yeni Gelecek Hükümet bunların Sermaye Piyasalarında yediği naneleri bir bir ortaya çıkardıkça Onlara oy verenler ALDATILMIŞIZ diyeceklerdir.
    usta bize inamayanlar ayrılabilirler cümlesini m.şimşek için kullanmıştı ama ingiltereye giderken yanından ayırmadı ve yeniden ingiltereye gönderiyor
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Ülke nın %20 si hard islamci
    %40 i siyasal islamci
    %70 i muhafazakar .

10 milyon Alevi Türk insanı nüfusun %15 ne denk geliyor bunları o verdiğiniz oranlar içinde nereye koyuyorsunuz ? Hard İslamcı mı ,siyasal İslamcı, mı yoksa muhafazakar İslamcı mı ?

8.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Hard islamcı ve siyasal islamcılar neden reisi bıraksınlar da akşenere oy versinler.
    Ekonomik sikintilar
    Ikinci tura ince kalirsa katilim azalir ve rte nin istediği bu ztn

Sayfa 182/1027 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •