-
İnceyi chp içinde de çok sevseler kılıçdarı yenerdi kurultayda.Demek ki genel chp hıyarlıklarına uzak bir adam ki orda da çok sevmiyorlar.Kaç yıllık chp liyim tüm çevrem ailem chp lidir.Şu ekmelettin kazığı gibi kazık görmedim.Ha bir de kemal dervişle yapılan mülakatı unutmuyorum.7 Haziran seçimlerinde chp oy artırmış akp göçmüş koalisyon görüşmeleri var.Kemal dervişle röportaj yapmışlar.Hiç unutmam milletvekili olurmusunuz diye sordular,ben olmam dedi, ama chp iktidara gelirse ekonomi yönetimini yönetmek için gelirim dedi.Adama bak akp gitsin diye oy vereceğiz ,sonra mehmet şimşek gidecek kemal derviş gelecek.Bir londralı gidecek diğeri gelecek.E ne anladım bu işten,kılıçdaroğlu da çıkıp yok öyle iş ekonomi yönetimine bizden biri oturur demedi.Hep yalan dolan işler ya neyse.
-
Ülke nın %20 si hard islamci
%40 i siyasal islamci
%70 i muhafazakar .
Teke tek kalan yarista solcu adayin kazancagini dusunmek
Arkasina ruzgar aldi demek 
Ince diyelim ilk turda 22 aksener 20 aldi
Ince cekilecektir olgunluk gosterip
-

Originally Posted by
NSHYDN
mehmet şimsek henüz konuşmadı ama sizce konuşacak olması fiyatlandı mı?
AKP de en vicdanlı ve dürüst adam MEHMET ŞİMŞEK tir. Bundan 2-3 ay önce önümüzdeki aylar ekonomide havalar bozulabilir tedbir almamız gerekir dedi. Adamı nerdeyse linç edeceklerdi. Yurtdışına gönderdiler 1 ay yurtdışında kaldı ayar verdiler adama. Doğruyu Söyleyen 9 Köyden Kovulur misali adamı milletvekili listesine koymayarak yol verdiler. Ben AKP de sadece Mehmet ŞİMŞEK e değer veriyorum. Geri kalanının alayı Güneşi Balçıkla Sıvamaya devam ediyor. NEYSE AK KOYUN KARA KOYUN 24 Haziranda ortaya çıkar. Seçimi kaybederlerse yeni Gelecek Hükümet bunların Sermaye Piyasalarında yediği naneleri bir bir ortaya çıkardıkça Onlara oy verenler ALDATILMIŞIZ diyeceklerdir.
-
incenin oyu chp nin oyunun üstündedir ama bu ilk turda gözükmeyebilir zira benim gibi incenin ikinci turda akşenerden daha az şansı olduğunu düşünüp akşenere ilk turda oy verecekler var
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
vicente
%40 i siyasal islamci
%70 i muhafazakar .

Hard islamcı ve siyasal islamcılar neden reisi bıraksınlar da akşenere oy versinler.
-

Originally Posted by
colkutupayısı
AKP de en vicdanlı ve dürüst adam MEHMET ŞİMŞEK tir. Bundan 2-3 ay önce önümüzdeki aylar ekonomide havalar bozulabilir tedbir almamız gerekir dedi. Adamı nerdeyse linç edeceklerdi. Yurtdışına gönderdiler 1 ay yurtdışında kaldı ayar verdiler adama. Doğruyu Söyleyen 9 Köyden Kovulur misali adamı milletvekili listesine koymayarak yol verdiler. Ben AKP de sadece Mehmet ŞİMŞEK e değer veriyorum. Geri kalanının alayı Güneşi Balçıkla Sıvamaya devam ediyor. NEYSE AK KOYUN KARA KOYUN 24 Haziranda ortaya çıkar. Seçimi kaybederlerse yeni Gelecek Hükümet bunların Sermaye Piyasalarında yediği naneleri bir bir ortaya çıkardıkça Onlara oy verenler ALDATILMIŞIZ diyeceklerdir.
usta bize inamayanlar ayrılabilirler cümlesini m.şimşek için kullanmıştı ama ingiltereye giderken yanından ayırmadı ve yeniden ingiltereye gönderiyor
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
vicente
%40 i siyasal islamci
%70 i muhafazakar .

10 milyon Alevi Türk insanı nüfusun %15 ne denk geliyor bunları o verdiğiniz oranlar içinde nereye koyuyorsunuz ? Hard İslamcı mı ,siyasal İslamcı, mı yoksa muhafazakar İslamcı mı ?
-

Originally Posted by
HAKEM
Hard islamcı ve siyasal islamcılar neden reisi bıraksınlar da akşenere oy versinler.
Ekonomik sikintilar
Ikinci tura ince kalirsa katilim azalir ve rte nin istediği bu ztn
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri