-
Simsek feci cakiyor agzina saglik
Krizin faturasini dogru kişiye kesti
-

Originally Posted by
rxpu
Piyasalarda da Şimşek'e köprüyü geçene kadar destek verildiği algısı yaygın.
E köprü geçildi mi
))))
-
Dışişleri Sözcüsü : ABD heyeti Ankara'ya geldi , ana gündem maddesinin Münbiç
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
halkevi
bence bunlarda bırakmak istiyor artık.....
aynen
bilseler içeri girmeyeceklerini 10ali dahil hepsi kaçışacak..
-
Adamı M.V listesine bile koymadılar .......Piyasa kaygısını anlıyoruz falan filan , anlıyorsanız 16 yıldır iktidarsınız OHAL denen sistemle resmi olmayan monarşiyle yönetiyorsunuz elinizi tutan mı var aq yapın işte..........
-

Originally Posted by
HAKEM
E köprü geçildi mi

))))
Aslında sorun şu ki geçilecek stratejik bir köprü de yok, zira o köprünün diğer tarafı da bu tarafı kadar sıkıntılı. Bu taraftaki goriller köprüyü geçtikten sonra da aynı şekilde orada da yumruklarını göğüslerine vuruyorlar.
-
Dolaresi düşürmek için kendilerini paralıyorlar o da önlerinde ki seçimi geçene kadar mb.nın rezervleri tükendi pes edecekler az kaldı nafile çırpınışları.
-

Originally Posted by
rxpu
Aslında sorun şu ki geçilecek stratejik bir köprü de yok, zira o köprünün diğer tarafı da bu tarafı kadar sıkıntılı. Bu taraftaki goriller köprüyü geçtikten sonra da aynı şekilde orada da yumruklarını göğüslerine vuruyorlar.
E yani o yüzden.Bizi acı ve sıkıntı bekliyor.İktidarda kimin olduğu şu anda çok önemli değil.Ben AKP nin gitmesini kanal istanbul yüzünden acil olarak istiyorum.Kanal istanbul ekonomiyi bir 5 yıl geri atar.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri