Sayfa 227/324 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277 ... SonSon
Arama sonucu : 2589 madde; 1,809 - 1,816 arası.

Konu: MTRYO METRO Yat. Ort.

1.  Alıntı Originally Posted by sonumut23 Yazıyı Oku
    10.köy diye bir........... var o varya o tam bir ............... millete burda yazdı yazdı pazarladı şimdide ortada yok Allah belanızı versin

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tirede standart hergün yazıyor tireden başka hissede al sat yaptığını bilmiyordum adam oranın müdavimi
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

2. Gap kapatacak önemli olan sonrasında napacak tabandan al dedim 1,74 ü gösterir dedimde basiret bağlandı sahsen almış olsam gözünün yaşına bakmaz 1,70 üzeri basardım
    Elinde olanlara sözümüz yok
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

3.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    Tirede standart hergün yazıyor tireden başka hissede al sat yaptığını bilmiyordum adam oranın müdavimi
    Kaç gündür yazıp yazıp kafamızı ağrıtıp durdu Bu 10.köy.............. sı ha ben bu adamın ağzıyla lot aldımmı hayır ama burda 1 Haziranda şu olacak bu kaçaçcak diyerek milleti kandırıyorlar bak ortada yok 2 gündür ne adi insanlar bunlar

4.  Alıntı Originally Posted by KOBRA909 Yazıyı Oku
    Tabanı sildi aldımı bilmiyorum sinirden dışarı çıkmıştım...
    taban yapan da ,tabanı çözen de piramit..
    65 de 500 bin alış koymuş muhtemelen o da piramittir..kredili lere son çağrı..diğer kademeler boş..
    ytd

5.  Alıntı Originally Posted by sonumut23 Yazıyı Oku
    Kaç gündür yazıp yazıp kafamızı ağrıtıp durdu Bu 10.köy.............. sı ha ben bu adamın ağzıyla lot aldımmı hayır ama burda 1 Haziranda şu olacak bu kaçaçcak diyerek milleti kandırıyorlar bak ortada yok 2 gündür ne adi insanlar bunlar

Tiredede çok okudum onu ama al sat dediğini pek görmedim demekki burda bi amaca hizmet etmiş

6. Yalan saylemek iyi değil 10 koy iyi biridir

7.  Alıntı Originally Posted by KOBRA909 Yazıyı Oku
    Yalan saylemek iyi değil 10 koy iyi biridir
    Kötü olduğunu bende sanmıyorum tirede baya takip ettim adam işini biliyor

8.  Alıntı Originally Posted by Black Diamond Yazıyı Oku
    taban yapan da ,tabanı çözen de piramit..
    65 de 500 bin alış koymuş muhtemelen o da piramittir..kredili lere son çağrı..diğer kademeler boş..
    ytd
    Tabandan toplayıp buradan boşaltanda piramitmi

Sayfa 227/324 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •