Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 5090 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Sn cerrah sağolun hürmet ettiğiniz için.Bakın bu memlekette kriz bitmiyor.Aralıklı olarak büyük montanlı krizler oluyor.O krizlerde sizin gibi daha az miktarlarla yatırım yapmaya çalışanlara inanamıyacakları fırsatlar geliyor.Ben de güneşe yakalanmasaydım paramı mevduat ve dolarda bölmüştüm.Borsaya aklımdaki rakamdan fazla soktum güneşi almam hata oldu. Dolarlar olmasa çok can sıkıcı olacaktı durum.1 2 yıl içinde çok büyük bir kriz geleceğini düşünüyorum.Misal petkimi 3 4 falan gibi aksa yı 5 den yakalasak evi barkı satıp aksaya girerim.Ben borsaya inanmayan biri değilim.Ama şu günler hayati önemde.Çünkü daha global kriz gelmedi.Seçimden sonra bizim borsa biraz rahatlar o ara güneşten de çıkıp altın, faiz, dolar beklemeye devam edeceğim.Sizler için belki de altın vuruş olabilir.Bence nakit kalın ve bekleyin.Ha beklediğiniz rakamlar asla olmaz diyorsanız ne diyeyim o zaman başka türlü davranacaksınız.Geçen genç bir arkadaş evini satıp kredi çekip yeni eve geçecekti hanımı istedi diye .Yeni ev ,yeni eşyalar,taşınma ,emlakçı,tapu masrafı falan göçersin sakın bu ara yapma dedim.Bugün gözlerinin içi gülüyordu ,evi değiştirmediği için.Bu ara öngörüm nakitte bekleyin,bekleyin,bekleyin.Bazen en iyi yatırım yapmadığınız yatırımdır.Borsa, gayrımenkul bu ara yanlış adres.
    Bak burdaki cümleyi de bir daha oku ben evi barkı satıp hangi kağıda nerden gireceğimi yazmışım.Cümlede petkime girerim diye bir şey var mı..Arkadaş sordu ona örnek olarak hisselerde uygun yerleri yazdım.Ben petkim almam,hiç de almadım.Alacağım kağıt aksadır.Geleceğin apple ı o.Bugünde 11 12 civarında dolanıyor.17 den geldi.Ben 5 e düşerse kelepir olur diye yazdım.Ayrıntılı yazayım da anlama probleminiz olmasın.Size yazacağım mesajları ayrıntılı ve açıklayıcı yazmam lazım anladım ben onu,siz merak etmeyin.
    Son düzenleme : HAKEM; 25-05-2018 saat: 22:04.

2.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Bak burdaki cümleyi de bir daha oku ben evi barkı satıp hangi kağıda nerden gireceğimi yazmışım.Cümlede petkime girerim diye bir şey var mı..Arkadaş sordu ona örnek olarak hisselerde uygun yerleri yazdım.Ben petkim almam,hiç de almadım.Alacağım kağıt aksadır.Geleceğin apple ı o.Bugünde 11 12 civarında dolanıyor.17 den geldi.Ben 5 e düşerse kelepir olur diye yazdım.Ayrıntılı yazayım da anlama probleminiz olmasın.Size yazacağım mesajları ayrıntılı ve açıklayıcı yazmam lazım anladım ben onu,siz merak etmeyin.
    Tekrar okuyorum > petkimi 3-4 aksaya 5den. Devrik cümleleri sağa sola çekmeyelim...ve 1mesaja 10alıntıyla cevap verip sayfayı kirletmeyelim

Günes sigorta için 2005 yılı demem> hisse de maceranız ozaman başlamıs aralıklarla devam etmis 1,60dan almıssınız şuanda 1.40larda
    13yıl boyunca değeri nominal bile artmamış. Bunu sağlamak gerçekten büyük başarı. Hisseyle Duygusal bağlarınız çok kuvvetli (her hisseyi tanımak zorunda da değilim, sigorta sektörü ilgi alanım dışında)
    YTD

Aksa apple olacaksa şimdi de bedava...
    Carbonfiber konusunda ne aşamadalar bilmiyorum. Umarım lider konuma gelirler. Bi ara faaliyet raporunu inceleyeceğim...

sektörde benim bildiğim carbonfiber malzemesi için tedarikçi olarak ağırlıklı 3M ve saint gobain kullanılıyor. Çünkü otomotiv sektöründe misal bmw ye parça üretiyorsanız bmw şu tedarikçileri ben tanırım diyor. Pek dışına çıkma fırsatınız olmuyor.

Fırsatım olsa aksanın fabrikasına gidip karbonelyaf üretimini görmek isterim.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Tekrar okuyorum > petkimi 3-4 aksaya 5den. Devrik cümleleri sağa sola çekmeyelim...ve 1mesaja 10alıntıyla cevap verip sayfayı kirletmeyelim

Günes sigorta için 2005 yılı demem> hisse de maceranız ozaman başlamıs aralıklarla devam etmis 1,60dan almıssınız şuanda 1.40larda
    13yıl boyunca değeri nominal bile artmamış. Bunu sağlamak gerçekten büyük başarı. Hisseyle Duygusal bağlarınız çok kuvvetli (her hisseyi tanımak zorunda da değilim, sigorta sektörü ilgi alanım dışında)
    YTD

Aksa apple olacaksa şimdi de bedava...
    Carbonfiber konusunda ne aşamadalar bilmiyorum. Umarım lider konuma gelirler. Bi ara faaliyet raporunu inceleyeceğim...

sektörde benim bildiğim carbonfiber malzemesi için tedarikçi olarak ağırlıklı 3M ve saint gobain kullanılıyor. Çünkü otomotiv sektöründe misal bmw ye parça üretiyorsanız bmw şu tedarikçileri ben tanırım diyor. Pek dışına çıkma fırsatınız olmuyor.

Fırsatım olsa aksanın fabrikasına gidip karbonelyaf üretimini görmek isterim.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Hey allahım cümle devrikse de o kadarını anlayacak durumda olmanız ve kastımın aksa olduğunu normalde anlamanız lazım.Diyelim anlamadınız o zaman da bu cümleden kastınız petkim mi diye sormanız lazım eleştirmeden önce bu bir..(Net bir şekilde evi satar 5 den aksaya girerim demişim çünkü)Ama ben anladım size yazarken ayrıntılı yazacağım herşeyi o konuda ben sizin durumu anladım.Aksa konusunda sizi bilgilendirmeyeceğim.Çünkü ne desem tersini ya anlayacaksınız, ya da yapacaksınız size bilgi vermem gereksiz.Aksa hakkında tüm düşüncelerimi günü geldiğinde özelden yazmamı isteyen arkadaşlara yazacağım. Güneşte ben geçen yıl yüzde 50 kazandım 6 ayda .2005 de 4 ayda yüzde 20 kazandım.Güneşte neler yaptığımı tekrar okuyun, anlamamışsınız gene ,açıklamaktan yoruldum .1.60 falan yok ortalıkta,sizin okuma da,
    matematik de sıkıntılı.))))))Son girişimden de karla çıkacağımı düşünüyorum .Mesele zaten grafiği artmayan hisseden bile zamanında girip çıkarak para kazanmaktır.Bu lafım size değil okuyan diğer arkadaşlara .Sizin borsacılığınız hakkında düşüncelerimi yazmayacağım, gereksiz görüyorum.Sizle diyaloğum sizin benden alıntı yapmanız nedeniyle.Ricam benden alıntı yapmayın hatta engelleyin okumayın olsun bitsin.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •