Sayfa 148/205 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198 ... SonSon
Arama sonucu : 1635 madde; 1,177 - 1,184 arası.

Konu: DENIZ - Denizbank

1.  Alıntı Originally Posted by Tanrısevsin Yazıyı Oku
    Gözü toprağa bakıyor, ne diyorsun?
    bakmaz rahat ol dusus sona erdi.toparlanma suresi 2-3 gun.

2.  Alıntı Originally Posted by dzyo18 Yazıyı Oku
    bakmaz rahat ol dusus sona erdi.toparlanma suresi 2-3 gun.
    Bu gün 6 bandını gösterir mi?

3. Eliott dalga teoremini tam anlamiyla yapabilen sayısı çok azdir. Sen bu konuda nasıl ilerledin? Bunu hakkıyla yapana rastlamadım. Çok net ve keskin konusuyorsun. Yorumların tutarsa seni tebrik edeceğim. Lakin tutmazsa sen kesin konuşmayı birakacak mısın borsa âleminde ebediyen?

4.  Alıntı Originally Posted by Tanrısevsin Yazıyı Oku
    Eliott dalga teoremini tam anlamiyla yapabilen sayısı çok azdir. Sen bu konuda nasıl ilerledin? Bunu hakkıyla yapana rastlamadım. Çok net ve keskin konusuyorsun. Yorumların tutarsa seni tebrik edeceğim. Lakin tutmazsa sen kesin konuşmayı birakacak mısın borsa âleminde ebediyen?
    bakın ben burda münneccimlik yapmıyorum olabilecekleri kendi bilgim dahilinde söylüyorum. denizbank 5,54 ile düşüşü tamamlamıştır.Şayet 2 gün üst üste 5,54 altı kapatırsa ki ben böyle bişeyi düşünmüyorum.o zaman teknik derki denizbank solugu 4 lerde alır.ben böyle bişey olcagını dusunmuyorum.ama olabilecek en kötü senaryo şudur: gün içinde aşağıya 5,00 a çok az br lotla direk düşürüp devre yaktırabilir.tabi devreden hemen sonra yine aynı seviyelere gelecektir. aslında bu çok daha saglıklı olur.. velhasıl önümüzdeki 2 -3 gunde bu hisse kendini önce 6 nın sonra 7 nin üstüne atacaktır.ytd.herkesi anlıyorum çok skıldı çok bunaldı.kimseye de umut aşılama gibi bir derdim yok.sadece tekniği bildiğim kadarıyla aktarıyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by dzyo18 Yazıyı Oku
    bakın ben burda münneccimlik yapmıyorum olabilecekleri kendi bilgim dahilinde söylüyorum. denizbank 5,54 ile düşüşü tamamlamıştır.Şayet 2 gün üst üste 5,54 altı kapatırsa ki ben böyle bişeyi düşünmüyorum.o zaman teknik derki denizbank solugu 4 lerde alır.ben böyle bişey olcagını dusunmuyorum.ama olabilecek en kötü senaryo şudur: gün içinde aşağıya 5,00 a çok az br lotla direk düşürüp devre yaktırabilir.tabi devreden hemen sonra yine aynı seviyelere gelecektir. aslında bu çok daha saglıklı olur.. velhasıl önümüzdeki 2 -3 gunde bu hisse kendini önce 6 nın sonra 7 nin üstüne atacaktır.ytd.herkesi anlıyorum çok skıldı çok bunaldı.kimseye de umut aşılama gibi bir derdim yok.sadece tekniği bildiğim kadarıyla aktarıyorum.
    Yükselmesi herkesin temennisi. Inşallah dediğin gibi olur. Lâkin bunu satmak isteyen çoksa ve spekte düşürmek istiyorsa ki istiyor. Beklentisini tamamlamış ise ki tamamlamış görünüyor kısa vadede. Şimdi bu ne demeye senin dediğin rakamlara çıksın? Teknik gizli bir elle kağıdı yukarılara mı çıkaracak? Yukarda yazdım teknik çoğu zaman psikolojik bir etkendir ve hurafedir. Alicilar artarsa yükselir, satarsa düşer. Alma sevdalısı görünmüyor günlerdir. Bu neden 6 lara 7 lere gelsin? Mantıkla bir izahın var mı?

6.  Alıntı Originally Posted by dzyo18 Yazıyı Oku
    teknik bilirsen önünü görürsün.teknikten anlamaz isen forumlarda benim gibi iyi teknikçileri arar ve kendini benim gibilerin sözleriyle avutursun..
    İşte niyetini sorguladiğım insan. Tarih ve zaman herşeyi net anlatır. Şimdi çık yorum yap bakalım bol keseden 7.30 lar felan...
    Gerçi çoktan uçmuşsundur bile buralardan

7.  Alıntı Originally Posted by amateurplayer1 Yazıyı Oku
    Nasıl bu kadar emin bir fiyat çizebiliyorsun anlamış değilim. Sizinde niyetinizi anca 31.05.2018 den sonra anlayabileceğiz. Böyle bir iddia ile.
    Yatirim tavsiyesi kesinlikle değildir bile yazma ihtiyacı duymaz

8.  Alıntı Originally Posted by amateurplayer1 Yazıyı Oku
    Yatirim tavsiyesi kesinlikle değildir bile yazma ihtiyacı duymaz
    Adam direk tavsiye ediyor niye ytd yazsın ki?

Sayfa 148/205 İlkİlk ... 4898138146147148149150158198 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •