Sayfa 1033/1120 İlkİlk ... 3353393398310231031103210331034103510431083 ... SonSon
Arama sonucu : 8959 madde; 8,257 - 8,264 arası.

Konu: Foreks Haberleri II

*ağbal: Mali disipline devam edeceğiz
    *ağbal: Yakın zamanda ovp'yi açıklayacağız
    *ağbal: Her zaman bütçe dengesini yukarı çekecek bir gelişme varsa, bunu dengeleyici tedbirler almaktan hiçbir zaman çekinmedik

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

*ağbal: Mali disiplin ile ilgili ifade edilen hususları en fazla dikkat eden ve bunun gereğini yapan hükümet ak partidir
    *ağbal: Mali disiplin kesinlikle ak parti hükümetlerinin en önemli önceliklerinden biri olmaya devam edecek
    *ağbal: Ekonomi politikalarında uyum çok önemli

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

*ağbal: Her zaman için bu uyuma çok önem verdik, vermeye devam edeceğiz
    *ağbal: Mali politikada daha sıkı bir duruş oluşturmamız gerekiyor, bu konuda hiç tereddüt yok
    *ağbal: Para politikasındaki sıkılaştırmanın benzeri olarak maliye politikasında da bir sıkılaştırmaya gideceğiz

*ağbal: Emeklilerimize her iki milli bayramda 1000 tl bayram ikramiyesi kalıcı bir düzenleme
    *ağbal: Ovp çalışmalarına seçimin hemen ardından başlayacağız
    *ağbal: Maliye politikasının para politikasına çok güçlü bir desteği olacak, kimse bundan şüphe etmesin
    *ağbal: Maliye politikası ikinci desteği de kamu fiyat ayarlamaları ve vergi düzenlemelerinden yapacak

*ayd: Avm ciro endeksi nisan'da yüzde 18,3 arttı
    *ayd: Avm ziyaretçi endeksi nisan'da yüzde 1,0 azaldı

*fransa maliye bakanı: Metal tarifeleri, küresel büyüme ve ticaret özgürlüğü için tehlikeli olacaktır
    *fransa maliye bakanı: Bir ticaret savaşı istemiyoruz

*fransa maliye bakanı: Abd, eğer avrupa'ya karşı agresif kararlar alırsa, buna avrupa'nın tepki vereceğini bilmeli
    *fransa maliye bakanı: Ab, olası tarifelere karşı gerekli tüm önlemleri alacaktır

*ağbal: Türkiye'de kurumlar vergisi oranı düşecek, uluslararası rekabette kurumlar vergisi oranı önemli bir faktör
    *ağbal: Bakanlar kurulu her an bu düzenlemeyi geri alıp, kurumlar vergisini yüzde 20'ye düşürebilir
    *ağbal: (sonraki döneme devreden kdv) yeni dönemde bu konuda çekinceleri dikkate alarak yeni bir çalışma yapabileceğimize inanıyorum
    *ağbal: Ilk çeyrekte güçlü bir büyümeyi yakalayacağız, nisan ve mayıs daha dengeli bir görünüm arz ediyor

Sayfa 1033/1120 İlkİlk ... 3353393398310231031103210331034103510431083 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •