Sayfa 34/945 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon
Arama sonucu : 7555 madde; 265 - 272 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by Fasarya34 Yazıyı Oku
    Haberi en son küçük yatırımcı yani biz duyarız
    Umarim ayrılma hakkı tanırlar. Geriye dönük ortalaması güncel fiyattan oldukça yüksek çıkacaktır. Ama ayrılma hakkı olmazsa bu mali yatırımcı lehine parmağını bile kımıldatmaz.

2. hemen kötü senaryo aklımızda

vijdansız patron neler ettin sen bu ky 'ye yeter elini çek gariiii

şirketin elinde son şirket devralmasından sonra çokca gayrimekul oldu.

dün bi arkadaş bahsetmişti gayrimekul şirketlerine vergi avantajı var sanıyorum. Bu fırsatı değerlendirmek isteyecektir patron
    satacağı gayrimekuller için kdv istisnası vs gibi avantajlardan faydalanmak için bi gyo şirketi kurulacak

3.  Alıntı Originally Posted by Ahmet 75 Yazıyı Oku
    Tekart turizmde haber furyası devam ediyor. Bundan sonraki dönemde şirket açısından olumlu muhtemel haber başlıkları şunlar olabilir:
    1. Alaçatı villalari kiler gyonun sapphire taşınmazlarıni sattığı gibi belli bir iskontoyla toptan bir yatırımcıya satılır.
    2. Kemer'deki otel ile ilgili olarak devletle sözleşme imzalanır. Kira süresi 50 yıla cikartilir. Benim tercihim sözleşme sonrası şirkete yabanci ortak alinmasi yahut otelin üst hakki ile birlikte satılması. Büyük ihtimalle sirket kaynaklari ile otelin yıkılıp alacatidaki model benzeri yeniden yapim gündeme gelecek. Yani tahsis suresince satilabilir villa insa edilecek otel kompleksinin bir parçası olarak. Yönetmeliğin getirdiği en onemli yeniligin bu olduğunu soyluyordu gecende bir turizm yatirimcisi bloombergde.
    3. Kucukcekmecede projeye başlanır. Benim tercihim iştahlı bir gruba arsanin satışı olur. Fakat hakim ortak insaat şirketine pas çıkarmak isteyecektir.
    4. Kurtköydeki arsa üzerinde proje başlatma karari alinir. Su an icin burada bir hareket olacagini zannetmiyorum. Yalniz yine iştahlı bir yatırımcıya arsalar okutulursa gayet olumlu olur.
    5. Sirket GYO olur. Böylelikle vergisel ayrıcalıklar elde eder.
    6. Halka acik olmayan insaat şirketine pas çıkarmak gibi ucuz işlere tevessül etmezler, firsat buldukça nakde gecerlerse önümüzdeki dönem cok değerli varlik alımları yapabilirler.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Arkadaşımızın öngörüsü gerçekleşmiş. Vergisel avantaj için böyle bir yol seçiyor. Bu arada, Şirket her gün toplantı yapmaya başladı, çalışıyor olmaları güzel ama bunun fiyatlara da yansıması gerekiyor. Ben bunca haberin fiyatına yansımamasını da, geçmişteki hep kötü izlenimine bağlıyorum. Hep ky'yi ve şirket hissesi alanları dolandırmaya çalıştı. Şimdi de itibar sahibi olmaya çalışıyor kendince. Bakalım zaman ne gösterecek... Hayırlısı olsun bakalım. Hisseye yeni girecek yada girmeyi düşünen arkadaşlara tavsiyem, çok ama çok dikkatli olsunlar. Forumda kimsenin yönlendirmesiyle iş yapmasınlar. Kendi kararlarını kendileri versinler ve alacaklarsa bile bi daha düşünsünler.

KAP : TEKTU

Şirket aktifimizdeki gayrimenkullerin daha verimli kullanılabilmesi adına kısmi bölünme yöntemiyle Tek-Art Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. kurulması için gerekli hazırlık çalışmalarının yapılması yönünde karar alınmıştır.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. Bu haber nasıl etki eder .Nasıl tepki verir. Varmi fikri olan

SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by annapurna Yazıyı Oku
    Bu haber nasıl etki eder .Nasıl tepki verir. Varmi fikri olan

SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Daha önce bu şekilde bölünen mutlu akü var diye hatırlıyorum. O da ikiye bölündü GYO diye sonra da borsadan çıktı.
    Ya da başka örneği var mıdır ? Karşılaştırabilecegimiz.

Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. şirket yarın altın madeni işine giriyoruz diye kap'a haber gönderse

"eyvah taban olurmuyuz" diyecek hale gelmiş yatırımcı

Eyyyyy Patron;

Yatırımcını ne hale getirmişsin....

Özeleştiri: piyasa yapıcı patron adına her ne derseniz tahtaya yön veren kişi ya da kişiler bu sayfaları okuyup biz ky'lerin ruh hallerini görüp inceleyebiliyorlar buna göre panik durumlarımızı coşku durumlarımıza vs göre tahtaları şekillendirdiklerini düşünüyorum.
    bu vesile ile ruh hallerimizi çok yansıtmasakta adamların ekmeğine yağ sürmesekmi acaba??

http://digitalage.com.tr/modern-sosy...ikan-sonuclar/

8. Pinpon topuna döndük

Sayfa 34/945 İlkİlk ... 2432333435364484134534 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •