faiz şu ortamda inecekse evlerin balkonuna ekilecek toprak konmalı ayrıca bitki tohumları ile bir adet dana yada 4 koyun hediye olarak verilmeli yeni konsept bu olmalı ! ev alın gıdaya para harcamayın![]()
faiz şu ortamda inecekse evlerin balkonuna ekilecek toprak konmalı ayrıca bitki tohumları ile bir adet dana yada 4 koyun hediye olarak verilmeli yeni konsept bu olmalı ! ev alın gıdaya para harcamayın![]()
borsa, endekse bakıyorum da ayaz yemiş çomar beyin kuyruğu gibi
az daha esse 80.000 den 40.000 e kadar tangır tungur yolu var.
o zaman biz mevduatçılar evdeki tuvalet kağıdı stoklarını doldurmak
için bol bol alacağız.
rodeo geçen hafta tl ye 45 güne kadar 13.90 veriyordu.
burger bu aralar hayli tok.
umutabi hazirana kadar bağlıyım sonra ne olur bilinmez. yannız bunların büyüme hastalığı bitecek gibi görünmüyor. bir süredir klavuzum olan bir yazı,
http://redaktif.net/2017/03/09/refer...cokus-geliyor/
yazının en önemli kısmı,
"Nomura araştırma yapmış, TCMB 200 baz puan sıkılaştırma yapıyor, ama bankaların kredi faizleri sadece 60 baz puan artıyor. Yani TCMB’nin verdiği sinyal bankacılık sisteminde parazite dönüşüyor, ekonomide duyulmuyor. Niye? Nomura’nın verdiği cevap iki şıklı. Birincisi, bankalar TCMB’nin kalıcı sıkılaştırma yaptığına inanmıyor. Halk oylaması geçsin, yine eski düşük faiz günlerine geri döneceğiz. İkincisi, kamu bankaları kar etmeye filan aldırmıyor, düşük faizlerden kredi pompalıyor. Benim bir açıklamam daha olacak: Korku dağları bekliyor. Özellikle ipotek kredilerinde faiz artırdın mı, hükümetle papaz oluyorsun."
Birileri yine komik ve yalan toplantı mesajlarına başlamış.
Geçen günkü rezil duruma düşüş yetmedi akıllanmadı herhalde
Bilmem hangi partinin adamıyla görüşmüş de buna şunu şunu demiş de.
Yerseniz![]()
Geçen ben de Trump'la sohbetteyim ....
![]()
icbct bank ile çalışan arkadaşlar memnunlar mı?
merak ettim.
sadece mevduat oranı olarak değil, internet şubeleri nasıl mesala ?
müşteri ilişkileri falan
Cemil Ertem`i kaale alan dolarcıların hali ortada, isteyen bu tip yalakaları izlemeye devam etsin, ama kimseye akıl vermeye şöyle yapın dolar falan almayın diye de akıl vermeye kalkışmasın. Yalancılara ve yalakalara inananlar kendileri bilir, ağlamak sızlamak başkalarına mok atmamak kaydıyla kendi düşen ağlamaz. Aşağıda bu zibidinin çok değil 9.11.2016 tarihindeki yazısını paylaşıyorum, demişki; `Dolar/Tl de seçimden öncede 3.10 `un üzerinde bir köpük vardı. Bunun geri geleceğini düşünüyorum.`
http://bigpara.hurriyet.com.tr/haber...asi_ID1435645/
Yalancının mumu yatsıya kadar yanar...
Yer İmleri