Sayfa 245/1024 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345745 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 1,953 - 1,960 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    aynes nedeniyle nasıl bir uygulama ile karşı karşıya kaldınız?

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Ben geri ödeme aksadı ve yapılmadı diye biliyorum. aynes te bono ödemeleri (anapara ve faiz) yapıldı mı?
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Ben geri ödeme aksadı ve yapılmadı diye biliyorum. aynes te bono ödemeleri (anapara ve faiz) yapıldı mı?
    benim sorduğum fon ile ilgili nasıl bir uygulama yapıldığı idi

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Aktif bank denilen bankanın mevduat bankacılığı yapma yetkisi yok. Bilmeyen için daha sonra aaa! bilmiyordum diye feryat figan etmemesi açısından hatırlatmak istedim. Eğer bono yada tahvil almak isteyen varsa sürüsüne bereket firmanın çıkardığı bu tip borçlanma araçları var bilesiniz.
    Sn.umutabi çok yerinde dostane bir uyarı yaptığı kanaatindeyim, 2000'li yılların başında İhlas Holding'den ağzı dili yananları bilenler bilir...

4.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    tcmb 3.4.2017

GLP = 81 milyar TL (%11.75)
    TL depo = 10.3 milyar TL (%9.25)

Toplam verilen para= 91.3 milyar TL
    Ağırlıklı ortalama fonlama faizi = %11.47

tcmb eğer enflasyona bakıp faizi yükseltiyorsa ve uzun vadeli bir strateji hedeflediğini piyasaya kanıtlarsa dolar yükselmez, ama referandum öncesi stabilizasyon için ön yükleme yapıyorsa referandumdan sonra kısa sürede enflasyon verisinden bağımsız gevşerse dolar yukarı.
    bu faiz işine 16 nisana kadar gözyumuldu,inşaatçılarında onayı alındı. 17 nisanda eski tas eski hamam faiz indirimine devam.bu yüzden mb kalıcı faiz artışı yapmıyor.

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    bu faiz işine 16 nisana kadar gözyumuldu,inşaatçılarında onayı alındı. 17 nisanda eski tas eski hamam faiz indirimine devam.bu yüzden mb kalıcı faiz artışı yapmıyor.
    Sayın powerpc, bu dediğinizi betoncular uyduruyor yada öyle olacağını umuyor diye düşünüyorum. Haa! sahiden dediğiniz şekliyle bir şey olursa bence o zaman Dolarlarınızı üç kuruş faiz alacağım diye bankada tutarken bile bir daha bir daha düşünün.

Enflasyon nolucak 1 ay sonra 13xx oran
    enflasyon karsisinda yok hukmunde olucak .don lastigi orani sepette artirilmali derhal yoksa tavuklar uyanack.

7.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Sayın powerpc, bu dediğinizi betoncular uyduruyor yada öyle olacağını umuyor diye düşünüyorum. Haa! sahiden dediğiniz şekliyle bir şey olursa bence o zaman Dolarlarınızı üç kuruş faiz alacağım diye bankada tutarken bile bir daha bir daha düşünün.
    umutabi AKP ilçe başkanı ile konuşuyorum kendiside inşaatçı,bana diyor ki şimdi yeterince ev satamıyoruz çünkü faiz yüksek ama diyor buna biz onay verdik ref. öncesi doları düşürmek için. herif resmen bizim sayemizde doları düşürdüler diyor,neymiş kendileri fedakarlık etmiş. fakat 17 nisan sonrası faizi indirerek hızlı bir şekilde ev satacaklarını söylüyor. kendinden epey emin gözüküyor.

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    umutabi AKP ilçe başkanı ile konuşuyorum kendiside inşaatçı,bana diyor ki şimdi yeterince ev satamıyoruz çünkü faiz yüksek ama diyor buna biz onay verdik ref. öncesi doları düşürmek için. herif resmen bizim sayemizde doları düşürdüler diyor,neymiş kendileri fedakarlık etmiş. fakat 17 nisan sonrası faizi indirerek hızlı bir şekilde ev satacaklarını söylüyor. kendinden epey emin gözüküyor.
    Dedim ya betoncuların hayal ettikleri şey yada ne bileyim köprüyü geçene kadar ayıya dayı demiş birileri onlarda yemiş. Ama tekrar ediyorum olurda bu dediklerinizi uygulamaya koyarlarsa Dolarlarınıza daha güvenli bir yer arayın.

Sayfa 245/1024 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345745 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •