Originally Posted by hceylan tekart gayrimenkul yatırım ortaklığı (TKGYO) yeniden değerlemeyi burada yapacak, ky dostları 91 uçtu gitti, yerine gelen gayri m. lerde uçar yakında., alın size dımdızlak tektu, tam evladiyelik. üstadım bedavayamı devredecek gayrimenkulleri
Originally Posted by delicocuk35 üstadım bedavayamı devredecek gayrimenkulleri üç beş sümük atar elbette, anti mehtaran arkadaş malda herhalde
Originally Posted by hceylan üç beş sümük atar elbette, anti mehtaran arkadaş malda herhalde değerleme rakamları ??
Originally Posted by cagri Endexi boyle dusurecek ne haber cikti yahu? f 35 krizi ve deutschebank batma riski
Originally Posted by hceylan üç beş sümük atar elbette, anti mehtaran arkadaş malda herhalde 0,6x 'lı rakamlardan itibaren evet maldayım beni kasdediyorsanız. Siz
kısmi entegrasyondan sonra ancak.
Originally Posted by Eredka İsteseler 2 milyonla 85 getirirler kademeler boş derinlik rica etsek..bir görelim
ZIR-DELİ Y.T.D
Originally Posted by delicocuk35 0,6x 'lı rakamlardan itibaren evet maldayım beni kasdediyorsanız. Siz yok sizi kastedmedim.
Forum Rules
Yer İmleri