Sayfa 47/945 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon
Arama sonucu : 7555 madde; 369 - 376 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1. Hiç boşuna kafanızı karıştırmayın, may tektu nun içini boşaltıp tüm mal varlığını 3 kuruşa yeni gyo şirkete devredecek, tektu daha da iflah olmaz bu saatten sonra, kalanlara bol şans.

2. Kağıdın her yükselişinde mehtercileri devreye sokarak yeni kurbanlar bulacak

3. Hisse tam 79 çıkacağı zaman emir iptalleriyle tekrar 76 çektiler yani anlayacağınız çıkmasını istemiyorlar bilinçli spekülatif haraketler . Ve 89 geçilmedikçe dönüp dönüp aynı yere geliriz.

4.  Alıntı Originally Posted by atayburak Yazıyı Oku
    Hiç boşuna kafanızı karıştırmayın, may tektu nun içini boşaltıp tüm mal varlığını 3 kuruşa yeni gyo şirkete devredecek, tektu daha da iflah olmaz bu saatten sonra, kalanlara bol şans.
    Sat kurtul kardeşim boş gürültü yapma burda.millete akış verip yönlendirme karamsarlık oluşturma burda

5.  Alıntı Originally Posted by usterme Yazıyı Oku
    Sat kurtul kardeşim boş gürültü yapma burda.millete akış verip yönlendirme karamsarlık oluşturma burda
    Tabi ben vermeyeyim sen ve senin gibiler akıl versin, kim bilir ne kadar ky sizin gazınızdan bu hafta zarar etti.

6. Her dususte çıkıyorsun piyasaya ne teknik ne temel bir bilgin var atıp tutuyorsun kagida hiç inancın yok ama satip çıkmıyorsun millete karamsarlık oluşturup sattım aya çalışıyorsun şirketin adamimisin

7. Bu tarz da kişiler IHMAD sayfasında 0.92 lira fiyatlarda seyrederken kötüleme sat kurtul sonra kağıt GYO İLE BİRLİKTE 2.50 kadar geldi

8.  Alıntı Originally Posted by usterme Yazıyı Oku
    Her dususte çıkıyorsun piyasaya ne teknik ne temel bir bilgin var atıp tutuyorsun kagida hiç inancın yok ama satip çıkmıyorsun millete karamsarlık oluşturup sattım aya çalışıyorsun şirketin adamimisin
    Ya kardeşim siz iyimserlik oluşturup duruyorsunuz da ne oluyor, her yükselişten sonra daha da aşağı düşüyor, kağıt düşerken 1.20 lerdeyken düzeltme yapıyor, 3 lira olacak, panik yapmayın diyenlerden forumda kim kaldı, hepsi uçtu gitti, kişiler değişiyor ama söylemler hep aynı

Sayfa 47/945 İlkİlk ... 3745464748495797147547 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •