Ali koç'un bu kadar çapsız olabileceğini hiç düşünmemiştim şaşırttı beni
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
10 dakikadır dinliyorum, kaydadeğer hiçbir şey demedi daha
Başlığa mesaj yazmayan siz çıkıp Fenerbahçe Başkan adayına çapsız diyorsunuz .. .. Sonra ne var burada diyorsunuz .. Fenerbahçeli olmadığın icin nihayetinde bir spor kulübü başkanını seçiyor diyorsunuz sizden de bunu anlamanızı beklemiyorum zaten ama hala saygısızlık yapıp kendiniz çalıp kendiniz oynamayasınız gibi basit sözler ediyorsunuz . Sizin burada yazmış olmanız buradaki Fenerbahçelilere bir fayda sağlamıyor sizin burnunuz kaf dağında ama bize sökmez .Daha Alı Koç’un 2.kez geldiğini Aziz başkana cevap verdiğini anlamayıp 10 dakikadır birşey söylemedi diyorsunuz adam önce söyleyeceğini çıktı söyledi .. Sizde huy herhal bilmediği herseyi çok biliyormuş gibi davranmak .. Yönetim eskiden taraftarı olduğunuz başlığa mesaj atmaya izin veriyordu bundan vazgeçti .. Keske vazgeçmeseymiş ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri