Sayın Caglar,
Yeni link :
http://dosya.co/kfkfb0wkjqib/iDeal.S...roject.7z.html
merhaba iyi akşamlar. matrikste bulduğum en çok kullanıdığım indikatörün ideal dilinde yazılma ihtimali var mı. kod yazmayı bilmiyorum ve bu kod ile alım satım sistemi yazılabilirmi. Temeli Zigzak ind.dayansada ben çok kullanışlı buluyorum 5-10-20-30-60 dk lıkta çok güzel çalıştığını düşünüyorum. bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Hem kullanmak isteyenlerde olabilir. matriks kullananlarda bakıp deneyebilir.
Kod:
perc:=Input("Percent",0.2,100,1); Z:=Zig(C,perc,%);
last:=ValueWhen(1, ( Z > Ref(Z,-1) AND Ref(Z,-1) < Ref(Z,-2) ) OR
( Z < Ref(Z,-1) AND Ref(Z,-1) > Ref(Z,-2) ), Ref(Z,-1));
last
Merhaba
Bu kodun iDeal dilinde yazılmış hali aşağıda.
Fiyatın, "last" çizgisini yukarı ve aşağı kesmesine dayalı alım satım kodu da eklendi.
VE FAKAT, ZİGZAG RE-PAINT YAPAN BİR İNDİKATÖRDÜR.
Hatırlatmak isterim.
Kod:var perc = 1.0f; var C = Sistem.GrafikFiyatSec("Kapanis"); var Z = Sistem.ZigZagPercent(C, perc); var last = Sistem.Liste(0); for (int i=2; i < Sistem.BarSayisi; i++) { if ((Z[i] > Z[i-1] && Z[i-1] < Z[i-2] ) || ( Z[i] < Z[i-1] && Z[i-1] > Z[i-2])) last[i] = Z[i-1]; else last[i] = last[i-1]; } var SonYon = ""; for (int i=2; i < Sistem.BarSayisi; i++) { if (SonYon != "A" && C[i] > last[i]) { Sistem.Yon[i] = "A"; SonYon = "A"; } else if (SonYon != "S" && C[i] < last[i]) { Sistem.Yon[i] = "S"; SonYon = "S"; } } Sistem.Cizgiler[0].Deger = last;
Sezai bey çok teşekkürederim. Bunu duydum bu konuda ne yapılabilir bende araştırmaya çalışıyorum. Matrikste sisteme uygun bir kaç indikatör var onlarla birlikte baktığımda indikatörler daha doğru çalışıyor. Bir çözümbulmaya çalışacağım. Çok teşekkürederim yardımlarınız için.
Arkadaşlar ben sisteminin al satını otomatik tek satır emirden garanti bankasına al sat yaptırmak istiyorum
Emir kodum şu şekildedir;
var Islem = Sistem.RobotViopAktif("deneme123", "VIP'F_GARAN0618" , Sistem.AktifViopKontrat, "5", 10 );
Yalnız bu şekilde olunca sanala aldığımda yine;
Pozisyon
deneme, VIPF_XU0300618 kodundan işlem açıyor
Bu işlem garana mı emir gönderiyordur yoksa XU030 amı?
Tek satır RobotViopAktif Fonksiyonu nu, VIOP garanti bankasına nasıl alım-satım yaptırabilirim?
Buradaki yorumlarım ve tavsiyelerim kişisel görüşüme dayanmaktadır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir!
Buradaki yorumlarım ve tavsiyelerim kişisel görüşüme dayanmaktadır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir!
Yer İmleri