Sayfa 410/928 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510910 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 3,273 - 3,280 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. Yıllarca sessizce bekledim bu siteye daha yeni üye oldum ama sanılmasın yeniyim ve benim gibi bu siteye üye olmayan sesini duyuramayan binlerce yatırımcı var hepsinin ahı bu yönetime destekçilerine yeter

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Ortak tekrar aramıza katılmana sevindim para kaybediyoruz ama moralimizi kaybetmiyelim gelmene sewindim tekrardan hoşgeldin emtia fiyatlarının artması krizlerle orantılı ortak kriz patlak verirse emtia artar iran olayı nolursa olsun ortak fabrika çalışıyor ama bu gudubet yönetim nasıl yapıyorlarsa oranında içine ettiler utanmadan tv ye çıkıp güzellemede yapıyor sayın müdür

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ortak daha katılmış değilim...parayı dağıttık 6 hisseye...içlerinde gubrf yok....gubrf yeni yeni almayı planlıyorum azar azar alarak...yüksek mebla yatıracak para yok malesef....hissede yukarı trend namına bir işaret şimdilik yok ortak....benim için iyi ama sizin için kötü beklemek zor tabi ki...benim aldığım hisselerde düştü değişen birşey yok....bu şirketin sorunları azalmıyor tam tersine artıyor umarım kendilerine çeki düzen getirirler....çok zayıf yöneticileri var nasıl olacak bilmiyorum...yeni tarım kredi müdürü yaşıyor mu adam için kayıp ilanı vermek lazım...

3. 0261 468 50 30 bu numara genel müdür yardımcısı numarası arayın arkadaşlar herkes arasin, oraya buraya yine yazın ama önce nu numarayı arayıp içinizdekiler i söyleyip hesabını direkt müdüre sorun, cevabını ondan duyun. Sizinde söyleyecekleriniz varsa söyleyin, ama arada bir arayın tepkinizi gösterin.

4.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    0261 468 50 30 bu numara genel müdür yardımcısı numarası arayın arkadaşlar herkes arasin, oraya buraya yine yazın ama önce nu numarayı arayıp içinizdekiler i söyleyip hesabını direkt müdüre sorun, cevabını ondan duyun. Sizinde söyleyecekleriniz varsa söyleyin, ama arada bir arayın tepkinizi gösterin.
    Pazartesi ilk işim aramak olucak sonucu buradan bildiririm sağol ortak

5.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ortak daha katılmış değilim...parayı dağıttık 6 hisseye...içlerinde gubrf yok....gubrf yeni yeni almayı planlıyorum azar azar alarak...yüksek mebla yatıracak para yok malesef....hissede yukarı trend namına bir işaret şimdilik yok ortak....benim için iyi ama sizin için kötü beklemek zor tabi ki...benim aldığım hisselerde düştü değişen birşey yok....bu şirketin sorunları azalmıyor tam tersine artıyor umarım kendilerine çeki düzen getirirler....çok zayıf yöneticileri var nasıl olacak bilmiyorum...yeni tarım kredi müdürü yaşıyor mu adam için kayıp ilanı vermek lazım...
    Benim yaptığım hatayı yapmada naparsan yap ortak ben toplu aldım şimdi ağlıyorum

6.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Benim yaptığım hatayı yapmada naparsan yap ortak ben toplu aldım şimdi ağlıyorum

sen yüksekten aldın ben yüksekten satmadım değişen birşey yok kader ortağıyız...9 tl den satmamamın sebebi yönetim seninde yüksek maliyetten almanın sebebi yönetim...osman baltadan sonra ki yönetimler yaklaşık 2014 yılından sonra hep yalan söyledi....ben normalde çoktan çıkmıştım inandık bu yalancılara...

7. ekrem bey aldığım hisseler aselsn-cemts-dmsas-halkbnk-indes-brksn inşallah utandırmazlar..soda eklemeyi düşünüyorum birde..ytd

8.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    sen yüksekten aldın ben yüksekten satmadım değişen birşey yok kader ortağıyız...9 tl den satmamamın sebebi yönetim seninde yüksek maliyetten almanın sebebi yönetim...osman baltadan sonra ki yönetimler yaklaşık 2014 yılından sonra hep yalan söyledi....ben normalde çoktan çıkmıştım inandık bu yalancılara...
    Baltadan sonrakiler manüplasyon yaparak ky soydular şirkete değer katmayı bırak ufaktan boşaltmaya bile başladılar cirosu artan şirket zarar yazarmıya

Sayfa 410/928 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510910 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •