Sayfa 471/1027 İlkİlk ... 371421461469470471472473481521571971 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 3,761 - 3,768 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by oguz90tr Yazıyı Oku
    onemli olan hangi hisseye yatırım yaptığın.
    Paranın göreli olarak değer kazanmasını bırak on yıl önce 10 liradan alınan bazı hisselerin bu gün tahtası yok. Yani yatırılan para uçmuş.

Ama 2002 de 100 tl lik Aselsan alıp hiç bir şey yapmasaydınız şu anda hesabınızda 400.000 TL olacaktı.

Sonuç: Herkesin borsadaki parasının risk altında olduğunu bilmesi gerekir. Dolar almak görece daha az risklidir. Ancak borsada fırsatlar daha çoktur.
    bitcoin daha kısa sürede daha fazla kazandırırdı. süper loto sayılarını çekilişten 2 saat öncesinden bilebilsek şimdi birkaç milyonumuz daha olurdu. ama neyin ne kadar kazandıracağını önceden bilmek mümkün değil...
    yatırım tavsiyesi değildir.

İşin özü..''Türkiye eski Türkiye değil'' diyenlere inananlar yan basmıstır..

Gelip buraya ötmeler bu yüzdendir..

Vamı bu işin başka izah tarzı..

3. trolldü akboydu arada bi cesaret toplayıp dalıyorlar buraya yıllardır. sonra iki numara bol geliyor uzuyorlar, uzatılıyorlar. çok da şeyetmemek lazım. onlar da insan sonuçta.

4.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    dolar/tl şu anda 2013 başından bu yana verilerin üstel regresyon ana hattının (4.21) %6 üstünde. ancak 3 defadır 1.5 yılda bir yaptığı yükseliş/düşüş hareketinin yükseliş tarafında. 2-3 ay içinde 4.65 civarına %4-5 civarı bir yükseliş ve sonrasında 4.00 direnç olmak üzere hızlı bir düşüş yapmasını bekliyorum.

bu analizleri yapmak için grafik çizimi, regresyon vs. işlemleri otomatiğe bağladım. merkez bankası evds'den verileri çekip tek tuşla güncelliyorum...

insan böyle dandik bir ülkede yaşayınca ve birikim de yapıyorsa bu konularla da uğraşmak zorunda kalıyor malesef....

grafik linki: https://ibb.co/jjd06J
     Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    aynı fikirdeyim. tabanı tl olan hiçbir yatırım aracında güvende hissetmezdim. hissetmezdim diyorum çünkü full dolardayım...
    Sayın mdemir
    ilgiyle incelediğim analiziniz böyleydi. Yanlış mı anladım düşüş beklemiyormuydunuz. Yoksa zaten düşüş bekleseniz de full dolarda mıydınız?

5. S400 ler sarayı korumak icin aliniyor dedi aksener

6. Leonard Cohen dinleyin gece gece iyi gider,
    adam özeti veriyor zaten şarkısında.

Herkes biliyor
    geminin su aldığını,
    herkes biliyor
    kaptanın yalan söylediğini,
    herkes biliyor
    zarların hileli olduğunu.

7. Dolarda son saniyeler azcukta olsa yeşil kapayıp kafayı yukarı kaldırdı.
    Yarın az daha artar merkezden sonra deli danaya bağlar.
    Abbası dolar gönderecek bu seçimlerde yazın bir kenara.

Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Leonard Cohen dinleyin gece gece iyi gider,
    adam özeti veriyor zaten şarkısında.

Herkes biliyor
    geminin su aldığını,
    herkes biliyor
    kaptanın yalan söylediğini,
    herkes biliyor
    zarların hileli olduğunu.
    Cohenin gizli Türk ve müslüman olduğu söyleniyor doğru mu ki ))))))))))

Sayfa 471/1027 İlkİlk ... 371421461469470471472473481521571971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •