Sayfa 60/945 İlkİlk ... 1050585960616270110160560 ... SonSon
Arama sonucu : 7555 madde; 473 - 480 arası.

Konu: TEKTU - Tek-Art Turizm

1. kasada 150 milyon 90 gitti.**may boya gayri faalmiş...menkulleri çokmuş.,
    bu böyle olmaz o değerleme raporuaçıklanmalı..ve g.menkuller açıklanmalı..nerde ne ..zaten may da kendilerinin ..olabilir..karlıdır şirkete fayda sağlayacakca sorfun yok..sadece açıklanmalı nedir bu g.menkuller kira gelirleri**
    ayrıca zigana satış geliri 90-130 milyon avro.gelir..şirket bilançosunda nasıl hesaplanmış baktınızmı..yaklaşık 500 milyonluk bir gelirden bahsediliyor..
    şimdi kasada 150 milyon ve 500 milyonluk zigana satışı..bu hisse 10 taklalı**tavan yapması lazım..sizce neden aşşşaaa...neden.**

2.  Alıntı Originally Posted by propolis Yazıyı Oku
    kasada 150 milyon 90 gitti.**may boya gayri faalmiş...menkulleri çokmuş.,
    bu böyle olmaz o değerleme raporuaçıklanmalı..ve g.menkuller açıklanmalı..nerde ne ..zaten may da kendilerinin ..olabilir..karlıdır şirkete fayda sağlayacakca sorfun yok..sadece açıklanmalı nedir bu g.menkuller kira gelirleri**
    ayrıca zigana satış geliri 90-130 milyon avro.gelir..şirket bilançosunda nasıl hesaplanmış baktınızmı..yaklaşık 500 milyonluk bir gelirden bahsediliyor..
    şimdi kasada 150 milyon ve 500 milyonluk zigana satışı..bu hisse 10 taklalı**tavan yapması lazım..sizce neden aşşşaaa...neden.**
    dün yatırımcı ilişkilerinden ibrahim beye mail attım;

nedir bu may boya gayrimenkulleri diye gelen cevap'tan paylaşıyorum

Pendik kurtköy'de fabrika binası (kira getirili)
    Trabzon'da çarşı+ofis binası (kira getirili)
    Üsküdarda bir daire
    Ankara'da bir Villası olmak üzere gayrimenkulleri vardır
    şeklinde oldu.

bu bilgiler nerede var bilemiyorum bana maille soruma cevap geldi ancak kap'ta yayınlanması gerekirdi diye düşünüyorum.

Ayrıca may boya diye google da araştırdığımda

"Grup şirketlerimizden May Boya Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye ait Pendik Kurtköy'de bulunan YDA 6265 Ada, 7 Parsel; YDA 6272 Ada, 8 Parsel; YDA 6271 Ada, 3 Parsel; YDA 6262 Ada, 2 Parsel; HD6847 Ada, 13 Parsel; HD 14 Parsel ve HD 15 Parseldeki imarlı arsalar

bu kurtköydeki arsaya daha önce proje yapılmak istenmiş o haberde arsa hakkında bulabildiğim bilgi bu.

3. Hissenin fiyatı nedir su an 0.740 kr yok arsalar yok bunlar hikaye yazmayın bence ytd

4.  Alıntı Originally Posted by Farukkk Yazıyı Oku
    Hissenin fiyatı nedir su an 0.740 kr yok arsalar yok bunlar hikaye yazmayın bence ytd
    kurban olduğum okuman yazman yokmu?

şirkete mail attım gelen cevabı paylaştım. Şirket iyimi dedim. kötümü dedim.

Adamlar bi şirket satınalmış faaliyeti olmayan!!.
    Bende hissedar olarak şirkete sormuşum .Gelen cevapla yetinmeyip may boyanın kurtköy arazisidir nedir diye aramışım. bulduğum ada parsel numaralarını paylaşmışım.
    Teşekkür etmenizi geçtim. şu emeği eleştirmek nedir. Size hangi fiyattan aldınız bilmiyorum; benmi aldırttım?
    benim yazım ile almış iseniz 0,6X lı fiyatta almış olmalısınız.
    Tektu forum sitesinde maç sohbetimi yapalım.

5.  Alıntı Originally Posted by delicocuk35 Yazıyı Oku

Üsküdarda bir daire
    şeklinde oldu.

bu bilgiler nerede var bilemiyorum bana maille soruma cevap geldi ancak kap'ta yayınlanması gerekirdi diye düşünüyorum.

"Grup şirketlerimizden May Boya Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye ait Pendik Kurtköy'de bulunan YDA 6265 Ada, 7 Parsel; YDA 6272 Ada, 8 Parsel; YDA 6271 Ada, 3 Parsel; YDA 6262 Ada, 2 Parsel; HD6847 Ada, 13 Parsel; HD 14 Parsel ve HD 15 Parseldeki imarlı arsalar

bu kurtköydeki arsaya daha önce proje yapılmak istenmiş o haberde arsa hakkında bulabildiğim bilgi bu.
    bilgilendirmen için teşekkürler kardeşim... bence reklamlardaki numarayı arayıp villa satışı naıl gidiyor alıcı varmı kaça satıyorsunuz gibide sormalıyız hatta müşteri kılığında sormalıyız bakalım kaça satıyorlar ))))

6. Ek 19016
    Bakalim bugun 73 ten toplanan mallar yarın nasi karsimiza cikacak
    Az buz da degil

7.  Alıntı Originally Posted by delicocuk35 Yazıyı Oku

Üsküdarda bir daire
    şeklinde oldu.

Çok teşekkür ederim arkadaşım

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. böyle abidik olmaz..işte varya var inanın falan..bir villa trabzonda bi şeyler 90 milyon.**açıklkanması gerekirdi.olay tamamen usulsüz.belki ederi doğrudur.ama açıklanmalıydı...kendin pişir kendi ye.güvenin falan da hissedeki olaylar parametreesine bakıldığında öyle olmuyor..
    1 lişralardan başlayan oyun devam ediyor..hep ara gazı veriyorlar ara gazındada aşşa gönderiyorlar..nasıl bir tezgah kurgu...
    500 milyonluk g.menkul satışı bile hisseyi aşşa gönderiyor..150 milyon taze para hisseyi çökertiyor..başka örneği yok.onun için parayı izleyin mış muş..değil hise fiyatı zaten yansıtır durumları var bi pislikki hisse çöktü..geçen bir yatıırmcı kardeşimiz öfkeleniyor.bana niye yazdığımyanlışmı..**hissenin on tavan yapması lazım aşşşşşaa..hala aşşşaa..nasıl bir tezgah..
    para yan cepten öbür yana ..nasıl iş..açıklmaa işte acaip kazançlı tamam hiseye yansıyormu yok demekki ..**

Sayfa 60/945 İlkİlk ... 1050585960616270110160560 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •