Alıntı Originally Posted by apsuvahamza Yazıyı Oku
Murat bey benim anlamadığım bilanço sahte beyan içeriyor diyorsunuz da müjdat bu saatten sonra iflas etmiş firması için hem GNPWR hemde GENYH için neden böyle bir bilanço açıklıyor? bu adam fantazimi yapıyor yoksa biz yatırımcılar ile t.şşakmı geçiyor bunu bir izah edebilseniz çok memnun olacağım. Kafam bir dünya oldu
Sermaye Piyasası Mevzuatına tabi olan bir şirket olduğu için.. Bilançoları yada özel durum bildirimlerini bildirebilir Tasfiye halindeki şirket . Ancak Müjdat Bey bilançoyu nasıl bildiriyorsa şirket ile ilgili diğer gelişmeleri de bildirmesi gerekli i Şirketin İflas Ertelemeye gittiğini Ticaret Mahkemesinden İflas Kararı Çıktığını ve Murat DOĞAN ve Şirket Yetkileri tarafından İstinaf Başvurusu yapıldığını başvurumuzun ayrı ayrı esastan ret edildiğini ve bazı kısımlarının düzeltilerek yeniden şirketin iflasının resmen onaylandığını tekamülünde Temyize başvuracaklarını da belirtmesi gerekmekteydi.. çıkan mahkeme kararlarını spk bildirmedi belkide salı günü bildirir. " Ben Müjdat beye şu soruyu yönettim Müjdat bey GENYH VE GNPWR 2017 Yılı bilançoları SPK sitesinde yayınlamışsınız. Yayınlamakta ki maksat nedir tahtayımı açtıracaksınız dedim." SPK sorduk, yayınlamamıza gerek varmı diye, yok ama yayınlarsanız iyi olur dediler demiş. Müjdat beyde yayınlamış.. Aslında Müjdat bey SPK yetkilisine şu soruyu sorsaydı kardeşim siz benim sorumlu olduğum şirketimi neden kapatıyorsunuz benim yatırımcımı mağdur ediyorsunuz alın size bilanço açın tahtayı deseydi tahta açılırdı.. ama demiyor sebebini ona sormanız gerekli bize toplantıda ne dedi biz Genpower Jeneratör olarak battık dedi mesut kemal ULU DA ORADAYDI şahit benimde zararım var dedi istinaf ve diğer durumları takip edeceğiz dedi .. TEK DOĞRU VAR ŞİRKETİN İFLASI - BEN BU KELİMEYİ HEM YARGIDAN DUYDUM GÖRDÜM HEMDE MÜJDAT BEYİN AĞZINDAN DANANIN ALTINDA BUZA ARAMAYIN HAKKINIZI YARGIDA ARAYIN HAMZA BEY Saygılarımla