Yok ortak 70 kademesini kaldıran bendim.
Hacim çok düşük.Bizimkisi de bunu fırsat bilip süründürüyor.Patron hissesi sonuçta.Bedelliye katılanların sadece ekranı kapatıp gün sonu bakması daha iyi.0,84 üzeri izleyebilirler.Endekse sert dalıyorlar.Olay tamamen siyasete döndü.Seçim sonuçlarına göre Kısa vade de buralarda 1-2 ay oyalanır.Uzun vadeyi hiç konuşmayalım.
kağıtların düştüğü hale bak işler acısı paraşüt misali gidiyoruz dev dediğimiz firmalar yerlerde
Öğlen arası uyuya kalmışım, rüyamda tektu 0.78 olmuştu, bir an da uyandım hemen
Patroniçemiz patlat haberi artık 😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈
milleti iyi kekelediler..yılmazlar...
nasıl bir tezgah..önce gülümse pozlu jetfadılvari zümrüte*resim çektir..sonra borsagüm*dene ver ..sonra bi senaryo ..babaaaaa babbaaa ocağı..hikayeleri...kasaya 150 milyon bedelli (meğerse onuda ödemeişler millette zaten güvenmediği için du bakalım modundaydı.)sonra yetmiyo.halk uyanık...biş yemdaha 25 milyonluk hisse alımı şirketten**borsa güm*denli gaz...sonra bi % 15 daha çakılma..sonra ya biz villa satacaz bak inanın satacaz hemide 500 milyon falana .hahaaa...
ardından yükseliş tekrar milkleti mal sahibi yapma modları..sonra aşşaaa çakılma.yine
sonra 150 milyonu izleyin dedik ki 3 gün sonra 90 ı gitti.**may lama .**nedir değeri .kandin pişir kendin ye..
ya may varya may acaip ha inanın bak inanın ya inanın işte falan şirket haberi..inandık**??hise 10 tavan yapması lazım .hala alçak sürünme modunda ..demekki may da bi şleykler olsa uçardı.uçmadı ..zigana villaları bi şley olsaydı uçardı uçmadı..
ne yapsalar tutmuyor..var pis bi şeyler biz değil hisse fiyatı **öyle söylüyor...
spk hala değerleme raporunu istemedi**hayret.**?
neyin derseniz zigana**(o fiyatlar doğrumu balonmu)))
ve may** nerde sahi bunların değerleme analiz raporları.****çok önemli..
Birazdan 0.72de kalkacak.
YTD.
Gedik yatırım finans tahtanın içine ediyor. Hadi patroniçe 73 koydum biraz çıkar al
Yer İmleri