Sayfa 427/538 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527 ... SonSon
Arama sonucu : 4301 madde; 3,409 - 3,416 arası.

Konu: MSGYO Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by pusat16 Yazıyı Oku
    Galiba küçük yatırımcılar iyice döküldü. Elinde de zaten fazlaca senet var patronların. Halka açıklık oranıda düşük. Düşerse kendileri daha cok kaybetmez mi diye sesli düşünüyorum. Ytd.
    Burada kaybetmeyecek tek kişi patron Alan kendisi satan kendisi
    İnşallah birilerinin elinde yüklü mal yoktur bu hengamede dökülmüştür Yoksa beklemeye devam Bedelsiz de işe yaramaz
    Burada yazdıklarım tamamen kendi senaryolarımdır YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR....

2. arkadaşlar ben akmgyo dayım.Zararım büyük.Sizin yorumlardan geriye dönük olarak 15 sayfayı okudum.Herkes bedelsize umut bağlamış.Bunu spekülatör biliyor ve küçüklerin eline mal veriyor.Bu senetin tek avantajı aralık ayındaki temettüsü.İkiye bölündüğünde temettü 0,20.O da epey bir para yapıyor.Aralık ayından önce hangi ayda olabilir onu bilemem ancak çok yukarılara çıkabilir.Y.T.D.

3.  Alıntı Originally Posted by ADANA0001 Yazıyı Oku
    arkadaşlar ben akmgyo dayım.Zararım büyük.Sizin yorumlardan geriye dönük olarak 15 sayfayı okudum.Herkes bedelsize umut bağlamış.Bunu spekülatör biliyor ve küçüklerin eline mal veriyor.Bu senetin tek avantajı aralık ayındaki temettüsü.İkiye bölündüğünde temettü 0,20.O da epey bir para yapıyor.Aralık ayından önce hangi ayda olabilir onu bilemem ancak çok yukarılara çıkabilir.Y.T.D.
    Size de geçmiş olsun

İnan ki bedelsize umut bağlayan yok Bedelsizle uçmaz kaçmaz Eksiye bile gidebilir Bu andan sonra yok bedelsiz verecek yok katlayacak diye dusunenin aklından şüphe duyarım Net

4.  Alıntı Originally Posted by MIRACLE Yazıyı Oku
    Size de geçmiş olsun

İnan ki bedelsize umut bağlayan yok Bedelsizle uçmaz kaçmaz Eksiye bile gidebilir Bu andan sonra yok bedelsiz verecek yok katlayacak diye dusunenin aklından şüphe duyarım Net
    Öncelikle belirtmek isterim ki benim bu hisseyi almak için kendimce fikirlerim var.
    İzmir de çok değerli ve değeri giderek artmakta olan bir bölgede arsasına kuleleri inşaa etmesi. Ve civarda kendine ait boş arsalarının olması.
    Hissedarı arasında Arkas Holding gibi büyük bir firmanın olması ve fiyatının yeterince cezbedici olduğunu düşündüğüm için girdim. Bedelsiz için değildi. (O da bir beklenti tabiki. Ytd.)

5.  Alıntı Originally Posted by pusat16 Yazıyı Oku
    Öncelikle belirtmek isterim ki benim bu hisseyi almak için kendimce fikirlerim var.
    İzmir de çok değerli ve değeri giderek artmakta olan bir bölgede arsasına kuleleri inşaa etmesi. Ve civarda kendine ait boş arsalarının olması.
    Hissedarı arasında Arkas Holding gibi büyük bir firmanın olması ve fiyatının yeterince cezbedici olduğunu düşündüğüm için girdim. Bedelsiz için değildi. (O da bir beklenti tabiki. Ytd.)
    Tamamen aynı düşünceler ile bende bu hissedeyim

Patronların isimleri benim için de cezbediciydi Sığ kagitlarda normal hareketler bunlar O kadar da bu işlerin acemisi değiliz Ancak sahibi kim olursa olsun hiçbir kağıt dökmeden gitmez O sebeple inşallah yüklü göze batan birileri yoktur dedim Öyle ky nın elindeki 5e 10 a bakmaz fakat gitmek için dökülmesi gerekeni de dökmek ister

Hakkımızda hayırlısı olsun Beklediğimize değer inşallah

6. Endeks umrunda değil bizim kulelerin.

7. Haftalık takas paylaşabilecek varmı

8. Tek ben kaldım galiba 😧 kimse cevap vermiyor.

Sayfa 427/538 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •