arkadaşlar ben akmgyo dayım.Zararım büyük.Sizin yorumlardan geriye dönük olarak 15 sayfayı okudum.Herkes bedelsize umut bağlamış.Bunu spekülatör biliyor ve küçüklerin eline mal veriyor.Bu senetin tek avantajı aralık ayındaki temettüsü.İkiye bölündüğünde temettü 0,20.O da epey bir para yapıyor.Aralık ayından önce hangi ayda olabilir onu bilemem ancak çok yukarılara çıkabilir.Y.T.D.
Burada yazdıklarım tamamen kendi senaryolarımdır YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR....
Öncelikle belirtmek isterim ki benim bu hisseyi almak için kendimce fikirlerim var.
İzmir de çok değerli ve değeri giderek artmakta olan bir bölgede arsasına kuleleri inşaa etmesi. Ve civarda kendine ait boş arsalarının olması.
Hissedarı arasında Arkas Holding gibi büyük bir firmanın olması ve fiyatının yeterince cezbedici olduğunu düşündüğüm için girdim. Bedelsiz için değildi. (O da bir beklenti tabiki. Ytd.)
Tamamen aynı düşünceler ile bende bu hissedeyim
Patronların isimleri benim için de cezbediciydi Sığ kagitlarda normal hareketler bunlar O kadar da bu işlerin acemisi değiliz Ancak sahibi kim olursa olsun hiçbir kağıt dökmeden gitmez O sebeple inşallah yüklü göze batan birileri yoktur dedim Öyle ky nın elindeki 5e 10 a bakmaz fakat gitmek için dökülmesi gerekeni de dökmek ister
Hakkımızda hayırlısı olsun Beklediğimize değer inşallah
Burada yazdıklarım tamamen kendi senaryolarımdır YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR....
Endeks umrunda değil bizim kulelerin.
Haftalık takas paylaşabilecek varmı
Tek ben kaldım galiba 😧 kimse cevap vermiyor.
Yer İmleri