Sayfa 38/222 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon
Arama sonucu : 1773 madde; 297 - 304 arası.

Konu: SOKM - ŞOK Marketler Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by yükselu Yazıyı Oku
    desene bu yıl şok munun oyunlarına çalışacak ...eger şok düşüşe devam ederse sene sonu zararı şok finansman giderinden fazla olacak ...adam ali cengiz oyunu yapıyor şokta 45 milyon hisse var 2 lira olsa 6 aylıkta 90 milyon zarar ..zararı gören satarsa zarara dahada artar ve döngüye girer bakalım sonu ne olacak ...bilanço ile oynamazlarsa öyle gözüküyor..şok daha önçe 12 milyon hisse almış bir yerde haberi varmı ki ..????
    Kendi hissesini aldıysa bildirmek zorunda, 30 Haziran'da hisse 10,50 TL'nin üstü olmalı yoksa Gözde ve ŞOK ikisi birden çöker.

2. https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/688617

bu şekilde çözmüşler, ama patron ŞOK'ta o parayı bırakmaz, 2 kilo bisküviyi 100 milyona ŞOK'a satar, özel üretim bisküvi der olur biter.

3.  Alıntı Originally Posted by yselim Yazıyı Oku
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/688617

bu şekilde çözmüşler, ama patron ŞOK'ta o parayı bırakmaz, 2 kilo bisküviyi 100 milyona ŞOK'a satar, özel üretim bisküvi der olur biter.
    bu adamda oyun bitmez ...şapkadan devamlı tavşan çıkıyor ...kümaş satışı var onuda bir şekilde pazarlıyacak bakalım ondada satışı ali cengiz oyununu çevirecek mi ..kerevitaş ve şok olayından sonra nasıl bir ali cengiz oyunu düşünüyor görecegiz....adam cambaz hep kendi tarafını ceviriyor olayları .....
    yatırım tavsiyesi olamaz ......
    nasipse gelir çinden yemenden ;nasip değilse ne gelir elden..

4. Vay be arkadaş, halka arz zamanı alayım mı diye düşünmedim değil. Sonra bu formu incelemiş ve bizim market mağdurlarını okumuştum. Allah razı olsun yazdığınız yorumlar için, haa hisse artabilirmiydi artabilirdi ozaman kızarmıydım herhalde kızardım. İnsanoğlu böyle.
    Ancak hep şöyle derim
    Fareye ...... bu kadar mesafe git 1 kğ peynir
    .…........................,....................... .......... bu kada mesafe git 10 gr peynir demişler,
    Fare bakmış mesafe kısa ödül büyük bu işte bir iş vardır demiş...
    Allah yardımcısı olsun hissedeki arkadaşlara,

genel para girişi / para çıkışı

6. Önder Uzel şu operasyonların 100 de birini yapmaya kalkıştı hem de şirketi nerede ise sektöründe tekel sırf koçun önünü açmak için sonu ne oldu malum.Sonra buna imza atan SPK peşine Halka arz seferberliği açıkladı bir çok insanın ocağına incir ağacı dikilmesine sebep oldu.Hele bir BMEKS faciası var ki zaten onun tarifi yok.Bu operasyon böyle devam ederse bunun iç yüzü birgün gereken adrese önüne giderse bu işin içinde olan hiçkimse o koltuklarında oturamaz.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7. KAP: SOKM [ ] ŞOK MARKETLER TİCARET A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/689016
    Dosyalar:

Özel Durum Açıklaması (Genel) 2018-06-13
    Dil Seçimi
    Dil seçimi
    Türkçe
    İngilizce
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Evet (Yes)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi 08.06.2018
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
    Bildirim İçeriği
    Açıklamalar
    Açıklama Yönetim Kurulumuz 8 Haziran 2018 tarihinde Yıldız Holding A.Ş. 'den yapılan pay geri alım işleminin iptal edilmesine karar vermiştir.

Saygılarımızla
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

genel para girişi / para çıkışı

Sayfa 38/222 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •