Sayfa 131/437 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231 ... SonSon
Arama sonucu : 3493 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: KARSN - Karsan Otomotiv

1. arkadaşlar ben ana parayı çektim uzun zamandır sadece borsadan olan kazandığımla oynuyorum,buda yüzbinli değerler ben bile yeni bir şirket olan kok grubuna bozuluyorsam bu hisseden zarar edenleri tahmin edemiyorum.sayın inan kıraç bey ve koç grubu bana sempetik gelirdi ve haksızlık yapıldığını sanırdım.bu oyunlar varsa koç ve kıraçta demekki herşeyi hakediyorlar,bizimde küçük yatırımcı olarak tarafımızı seçmeliyiz bu grubun hisselerine güvenmemliyiz bizim güvenimizi kaybederlerse yani çoğunluğun bence hiçbir şansları olmaz..

2.  Alıntı Originally Posted by patientofborsa Yazıyı Oku
    Vayy ortak karsan damı var sende.. Bende niyetlendim ama, ha bire iniyor[emoji848] bu otomobil olayındanda çıkması fena oldu tabi..

BLA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Acele etme orti çok fazla yok burada..1280 1100 fiyatları konuşuluyor..

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. http://m.hurriyet.com.tr/yazarlar/em...gisim-40863773

HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karsn yönetimi ortaklı oldugundan, projenin babayigidi firmalardan olmasının önü kesilmiş. Buraya kadar tamam negatif olarak fiyatlayabilirler ama 0.90 ların filan yolunun yapılması neyin nesidir. Ayrıca bu kadar dikine ipini koparmış dana gibi düşeninede rastlamadım, bunu da belirteyim. 2017'de Aselsan'ın çıkışı gibi, Karsn'ın inişini yaptılar.
    O sebeple, madem kagıt bu kadar dramatik hal aldı, neden hala BIST50 de tutuyorlar? Al BIST100'e, A dan da B grubuna düşür o zaman?
    Ceo su nun henüz soru bile cevaplayamadığı, Eylül'e tarih verdiği bir ortamda, KARSN'ın bütçe ayırıp çooook uzun vadeli olabilecek bir işe girişmemiş olması aslında pozitif fiyatlanabilir. Yerli oto'nun ağırdan ve temkinli yaklaşarak arge'sinin ve testlerinin yapılacağı açıklanmaya başlayınca ne yapacaklar, bu seferde kağıdı yukarı mı taşıyacaklar?
    Bence grafik konuşur.
    Kağıt günlük CCI da 5 dip yapmış zaten, 6'sı, 7'si gelmez derim.
    Bilgi, güçtür. Araştırmadığınız gemiye binmeyin.

5.  Alıntı Originally Posted by O eli indir Yazıyı Oku
    Karsn yönetimi ortaklı oldugundan, projenin babayigidi firmalardan olmasının önü kesilmiş. Buraya kadar tamam negatif olarak fiyatlayabilirler ama 0.90 ların filan yolunun yapılması neyin nesidir. Ayrıca bu kadar dikine ipini koparmış dana gibi düşeninede rastlamadım, bunu da belirteyim. 2017'de Aselsan'ın çıkışı gibi, Karsn'ın inişini yaptılar.
    O sebeple, madem kagıt bu kadar dramatik hal aldı, neden hala BIST50 de tutuyorlar? Al BIST100'e, A dan da B grubuna düşür o zaman?
    Ceo su nun henüz soru bile cevaplayamadığı, Eylül'e tarih verdiği bir ortamda, KARSN'ın bütçe ayırıp çooook uzun vadeli olabilecek bir işe girişmemiş olması aslında pozitif fiyatlanabilir. Yerli oto'nun ağırdan ve temkinli yaklaşarak arge'sinin ve testlerinin yapılacağı açıklanmaya başlayınca ne yapacaklar, bu seferde kağıdı yukarı mı taşıyacaklar?
    Bence grafik konuşur.
    Kağıt günlük CCI da 5 dip yapmış zaten, 6'sı, 7'si gelmez derim.
    Bu hissede 2 ay oldu sürekli dip yapmamasının bir sebebi yok..
    Ama tavana gitmememsinin de bir sebebi byok..
    İchimoku olumsuz baba iyi değil diyor

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Debelene debelene iniyor. Niye bile bile lades olayım. Dayı indirsin. En dipten alırım. Yatırım tavsiyesi degildir

7. en dipten alırım demeniz, daha önce ki öngörülerinizin arkasından diğer yatırımcılarda manipülasyona yol açar gibi geliyor. oldu burdan döndü . değil mi ama gereksiz tavırlar bence.

8. ....

HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 131/437 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •