-

Originally Posted by
EMLAK
4,70 görmesi lazım bu saatten sonra ama en baba direnç konumunda bana göre 4,70
vurdu çekti.
-
Ne oldu Zeybekçi efendi üfürmüştü durun 10 gün sonra Dolar düşecek demişti. Demek ki kandırmışlar kendisini malum bu tayfayı kandırmayan kalmadı. 
-

Originally Posted by
izmut
Merkez bankası gerekirse şok bir faiz artışı daha yapar. (seçime kadar doları durdurur)
Şok dediysem gerçek şok ! öyle 1 beklerken 1,25 değil.
Nasılki Ruslar olmadan, Antalya'nın batmakta olduğunu görüp, Putin'den özür dilediler.
Dolar arttıkça şirketlerin batmakta olduğunu görüyorlar. Enflasyonun sebebi sandıkları için, Faiz'den özür dileyecekler ve ne isterse verecekler.
Bu dolar işi seçime kadar londranın kurt kuzu oyunu.Reisin o konuşması orda durdukça reis konuşmasının içeriğini kendi çıkıp değiştirmezse,faiz falan boş, bu doları hep yukarı sürecekler o belli oldu.Ya reis değişecek ya da reisin söylemi ,icraatı değişecek.Paranın başına seçimden sonra ben oturacağım ,bağımsız merkez bankası falan anlamam dersen ve 500 milyar dolar borcun varsa adamlar iyi madem dediler mi de işte bu günler yaşanır.
-
Dolarcılar bayram harçlığını çıkardılar borsacılar bayramda gelsin elimizi öpsünler.
-

Originally Posted by
thejackalav.
Teknik olarak gün aralığı... Max. 4,6520 min. 4,4910..
Bu defa maximumu takmadı
-

Originally Posted by
MAHARAJ
Dolarcılar bayram harçlığını çıkardılar borsacılar bayramda gelsin elimizi öpsünler.

Benim gibi dolar,faiz,borsa ortaya karışık yapanlar elde çekirdek yazıp duruyorlar işte
)))))))
-
Önce BIST kenefi dibin dibini görsün ve Tl faizler enflasyon üzeri ( TÜİK`in pinpon topu enflasyonu değil gerçek olanı yani cebimdeki enflasyon) artı 2-3 puan olsun, abbasın ekonomisine belki Cent Cent bozup tekrar dönerim. Yoksa kapik işlemez...
-

Originally Posted by
bahri
Emekli ikramiyeleri full dolara çevrildi galiba ! Mali politikalardaki gevşemenin bedelini ödüyoruz
Bugun emekli ve memur maaşları erken ödendi dolar aip kredi kartının son ödeme tarihine kadar elde tutacaklardır
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri