Böyle volatilitenin fazla olduğu ortamda kolay kolay döviz almam (günü birlik al-satlar hariç). Dolardaki bu suni artış muhtemelen şirketlerin dolar toplamasıyla alakalı. Seçimden sonra sonuç ne olursa olsun iki ay içinde bu faiz oranlarıyla doların 4.30 bandına çekileceğini düşünüyorum. Şu an için elimde olan doların tamamı eurobond'da. Bugün daha önceden alınmış dolarım olsa direk eurobond'a girerdim. Türkiye'nin CDS'sinin 300 leri geçtiği eurobond fiyatlarının dip yaptığı bir ortam çünkü. Ama böyle ortamlarda tek bir yatırım aracında durmak ister mevduat olsun ister döviz ister hisse senedi bana mantıklı gelmiyor. Hatta her daim yatırım araçlarının çoğuna pay ayırmak gerektiği inancındayım.
ytd
Moldova pasaportu yaklaşık 3 yıldır serbest dolaşım hakkına sahip...Bir Moldova uzmanı olarak,12 defa moldovada bulunmuş biri olarak bilgilerinize..Bir başka deyişle bizim pasaporttan çoook daha değerli...100 bin euroya kıyabilecek olsam,basar parayı pasaportu alırım,ama.....
Burgerden geçen hafta 16.65 den açtığımız güldüren düşük kaldı, mt ile konuştum güncelleyin diye, o şekilde güncelleme yapamıyoruz, bir sürü müşteri bu yüzden cikti bizden, ama bişey yapamıyoruz diyorlar. Vakıfbank hariç başka en iyi.gunluk neresi var, biraz daha parkedelim günlükte.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Teb web şube aç kapa 17.50 günlük
İlla uğraştırıyorlar adamı ya.
SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri