Böyle volatilitenin fazla olduðu ortamda kolay kolay döviz almam (günü birlik al-satlar hariç). Dolardaki bu suni artýþ muhtemelen þirketlerin dolar toplamasýyla alakalý. Seçimden sonra sonuç ne olursa olsun iki ay içinde bu faiz oranlarýyla dolarýn 4.30 bandýna çekileceðini düþünüyorum. Þu an için elimde olan dolarýn tamamý eurobond'da. Bugün daha önceden alýnmýþ dolarým olsa direk eurobond'a girerdim. Türkiye'nin CDS'sinin 300 leri geçtiði eurobond fiyatlarýnýn dip yaptýðý bir ortam çünkü. Ama böyle ortamlarda tek bir yatýrým aracýnda durmak ister mevduat olsun ister döviz ister hisse senedi bana mantýklý gelmiyor. Hatta her daim yatýrým araçlarýnýn çoðuna pay ayýrmak gerektiði inancýndayým.
ytd
Moldova pasaportu yaklaþýk 3 yýldýr serbest dolaþým hakkýna sahip...Bir Moldova uzmaný olarak,12 defa moldovada bulunmuþ biri olarak bilgilerinize..Bir baþka deyiþle bizim pasaporttan çoook daha deðerli...100 bin euroya kýyabilecek olsam,basar parayý pasaportu alýrým,ama.....
Burgerden geçen hafta 16.65 den açtýðýmýz güldüren düþük kaldý, mt ile konuþtum güncelleyin diye, o þekilde güncelleme yapamýyoruz, bir sürü müþteri bu yüzden cikti bizden, ama biþey yapamýyoruz diyorlar. Vakýfbank hariç baþka en iyi.gunluk neresi var, biraz daha parkedelim günlükte.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Teb web þube aç kapa 17.50 günlük
Ýlla uðraþtýrýyorlar adamý ya.
SM-G900F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri