Sayfa 295/777 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 2,353 - 2,360 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

Her şeye algı gözü ile bakarsan işin içinden çıkmazsın..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by thejackalav. Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Şu sıralar içeride kimin ne yaptığı yada ne düşündüğü çok önemli değil..değişen küresel şartlarla ilgilenmediğinizi düşünüyorum..yanlışmıyım..saygılar..
    O küresel algıyı oluşturanların kullandığı enstrümanlar ile fazla ilgilenirsen... Onların istediği algıya kapılırsın.. Ve yapmak istedikleri bu zaten... Ben sadece piyasalarda oluşan seneryonun öngörüldüğünü ve fiyatların içinde olduğunu düşünüyorum.. Bunu da teknik olarak grafikler ile olayları ,zaman ekleyerek birleştiriyorum..yanılabilirim.. Ancak bu küresel piyasalar ile ilgilenmediğim anlamına gelmez. Saygılar
    Herkes yanılabilr..doğaldır..ve fikir fikirden üstündür..

Neyse konuyu fazla uzatmadan son bir kez daha değineyim..aşağıdakiler algımıdır?

Yada aşağıdaki, özellikle ABD faizleri?

Ucundan azcık gösterdiler gelinen hal ortada..

2.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Stratejimden değişen farklı bir durum söz konusu değil sn. Enki.. Bu ifadeyi kullanmanızdaki sebebi anlayamadım.. Her açıdan piyasaya bakıyorum algı da bunlardan biri.. Saygılar
    hakuna matara....memento mori.

Stratejimden değişen farklı bir durum söz konusu değil sn. Enki.. Bu ifadeyi kullanmanızdaki sebebi anlayamadım.. Her açıdan piyasaya bakıyorum algı da bunlardan biri.. Saygılar
    Muhtemelen stratejinize borsadaki pozisyonunuz açısından bakıyorsunuz..belirtmeye çalıştığım buydu..bu bağlamda dediğim gibi değişen küresel şartlarla ve dolayısıyla ülkenin dışa bağımlı döviz pozisyonuyla ilgilenmiyorsunuz..selamlar..

4.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Benim piyasaya bakış açım.. Kazanma politikası üzerine kurulu.. Sistemi değiştirmek değil önceden farketmek ve pozisyon almak..

Daha öncede belirttiğim gibi.. Krizler olur piyasa da olur...amaç kazanmak değilmi?

Benim piyasaya bakış açım.. Kazanma politikası üzerine kurulu.. Sistemi değiştirmek değil önceden farketmek ve pozisyon almak..

Daha öncede belirttiğim gibi.. Krizler olur piyasa da olur...amaç kazanmak değilmi?
    Umarım kazanırsız..ancak TA yaparken makro resmi ihmal ederek olmaz..saygılar..

6.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Umarım kazanırsız..ancak TA yaparken makro resmi ihmal ederek olmaz..saygılar..
    Umarım hepimiz kazanırız.. Benim kazanma açımdan sıkıntım söz konusu değil 30 senedir bu işin içindeyim. Umarım sağlığımız iyi devam eder aklımız fikrimiz yerinde olur.. Bol kazançlar

Umarım hepimiz kazanırız.. Benim kazanma açımdan sıkıntım söz konusu değil 30 senedir bu işin içindeyim. Umarım sağlığımız iyi devam eder aklımız fikrimiz yerinde olur.. Bol kazançlar
    Ben amatörüm..sadece ekonomik resmi incelemek keyif veriyor bana..alıp satmıyorum ve gerektiğinde uzun süre bağdaş kurup oturuyorum pozisyonun üzerinde..böyle bir ülkenin borsasında ise işim olmaz, hele şu sıra..

Neyse iyi temennilerinize bende katılıyorum..sizede bol kazançlar..

8.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Ben amatörüm..sadece ekonomik resmi incelemek keyif veriyor bana..alıp satmıyorum ve gerektiğinde uzun süre bağdaş kurup oturuyorum pozisyonun üzerinde..böyle bir ülkenin borsasında ise işim olmaz, hele şu sıra..

Neyse iyi temennilerinize bende katılıyorum..sizede bol kazançlar..
    Sn enki ben BİST ile alakalı bir hedef, strateji bu topic te belirtmedim.sadece şunu paylaştım "benim BİST pozisyonlarımı sıfırlamam mümkün değil, öyle birşey de düşünmüyorum"

Sayfa 295/777 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •