Hacim oldukça düştü.Patron tatile çıkmış.0.69-0.72 arası gider gelir.Akşama 0,71-72 kapatır.YTD
Hacim oldukça düştü.Patron tatile çıkmış.0.69-0.72 arası gider gelir.Akşama 0,71-72 kapatır.YTD
Pastayi verebilecek varmi tskler
Helal olsun iyi direniyor bizim tektu çoktan 50 kuruşları boylamıştık
Sayın Sulzer bu patron çocuğuna torununa bile haçlık vermez cimrinin tekidir.Bize de şekerin sapını vermesinde.Bizim endeks ile de alakamız yok sonuçta patron şirketi.Ağa ne zaman nasıl isterse O olur.Tabi O da bu işi iyi bildiğinden arasıra teknikcilere de yem atıyor.Saçma sapan alış satış ile hisseyi soğutup algoritmaları düzenliyorlar.
aboooooov lan ne cimri adamın eline düşmüşüz ...?
üç kademe içinde teknikçi ky avlıyorsa helal olsun derim soner gardaşa..?
aganın eli tutulmaz zaten ne yaptıgını kendiside çözememiş spek ve avanilerine tlf etmiş sormuş..
alooooooooo lan uşaklar nidirsiniz siz ne koniştik ne yapıyorsuniz :
spek:abi demiştuk ya hazirrun veya temmuiz duruma cöre..![]()
ZIR-DELİ Y.T.D
Evet Sayın Sulzer maalesef bu hisse böyle.Ben her zaman burada yazmam ve yok şu bunu kesti yok bu buraya değdi bu hissede yazmam.Tekniğe saygım vardır ama bu hissede pek işe yaramaz.Bu hissede psikoloji daha çok ağır basar.Bizim patronda daha çok buna oynuyor.Kademelerdeki alış satışa da bakarsanız saçma sapan Emirler görürsünüz.Bazı arkadaşlar adam bizimle dalga geçiyor diye yazıyorlar.Bu sadece teknik ile alakalı bu adamlar da bu işi iyi biliyor.Bende kısa vade de 3-4 ay fazla hareket beklemiyorum.Ama bizimkisinin kafasındaki ne onu bilmiyoruz.Benim için 0,68 altı sıkıntılı 0.84 üzeri beklenti başlar.Burada kayıptan dolayı tepki göstermemiz doğal.Ama bist 50 firmalarını durumu ortada.Bu hafta iyice görüldü ki hiçbir hissede taban burası yada buradan döner denemez.Misal,THY,Arçelik ,Ekgyo...vb.Sözde adamlar sağlam şirketlerdeler.Bizde patron şirketindeyiz ne farkımız kaldı kii,,ytd,,
herkezin bayramını kutlar saglıklı huzurlu gunler dilerım.
İngiltere’nin Arsenal takımında top koşturan Mesut Özil, Çeşme’den villa aldı. Ünlü futbolcunun Alaçatı’daki villa için 1 milyon euro ödediği söyleniyor. Alaçatı’daki eve 1 milyon euro ödedi. Şu sıralar evine tadilat yaptıran Özil, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın abisi Ömer Ilıcalı’ya da komşu olacak. Evdeki tadilatın bu yaz sonu bitmesi planlanıyor.
Yer İmleri