Sayfa 654/1027 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664704754 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 5,225 - 5,232 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

altın toparladı paritede fena değil muhtemelen fedden bişey beklemiyorlar
    bir halt olacağı yok.

Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Kol kesmeyi bekliyorlar.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4. Bugünde biraz dolarlandık nasılsa 10 gayme olcek😁😆

5. Yükselecek, yükselecek ..... ne bir grafik ne bir teknik analiz. Sürekli 2-3 kişi gerçek bilgi paylaşıyor. Şimdi bana yaşlı bir adamın yazdığı gibi '' peki sen ne paylaştın '' derseniz ; olsa dükkan sizin derim. Ben aklımın ermediği işlerde iyi bir takipçiyimdir. Ortalığı karıştırmak işime yaramaz.
    Şu dolardan köşe olamadık ama bu gidişle yamuk olacağız.

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ayhan bey anket sizin uzmanlık alanınız. Bu gece fed kararı için bir anket iyi giderdi. Bence faiz artıracaklar.

7.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Yükselecek, yükselecek ..... ne bir grafik ne bir teknik analiz. Sürekli 2-3 kişi gerçek bilgi paylaşıyor. Şimdi bana yaşlı bir adamın yazdığı gibi '' peki sen ne paylaştın '' derseniz ; olsa dükkan sizin derim. Ben aklımın ermediği işlerde iyi bir takipçiyimdir. Ortalığı karıştırmak işime yaramaz.
    Şu dolardan köşe olamadık ama bu gidişle yamuk olacağız.
    Sn. Ressam köşe olma beklentiniz.. Usd/TL 7.. 10..tl olması mı? Yoksa usd bazında TL nizin 2 yada 3 e katlanması mı?
    hakuna matara....memento mori.

xxnadu11 Guest
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    maddeyede baktım nereden çıktığınıda bu söylentinin öğrendim saçma söyleyenin korkusundan başka bir şey değil chp ekmelettinden dersini aldı girmez artık işlere m.akşenere vekil transferi yaparak mhp ve akp nin aklını başından aldı zaten
    Sizi burada takip ediyorum.
    Saygı duyuyorum fikirlerinize lakin bunu söyleyen cok insan var ben ankara dayım.

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 654/1027 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664704754 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •