ben de öyle diyorum zaten. uzun süreli yatırım için uygun değil.
merak edenler için ISYAT kar dağıtım politikası https://www.kap.org.tr/tr/ek-indir/4...555e99fb6a3ef8
Valla işyatırımın elindeki lotlara bakıyorum hep artıyor.Sanırım onlar da temettü ile kağıt alıyor.Çaktırmadan tasfiye planlanıyor gibi bir hisse kapılmıyor değilim zaman zaman.
Sükut-u hayale uğradım. İş bankası ismi olmasının çok da önemi yok o vakit. [emoji20]
Bir de CRDFA ve ISGYO yorumu alsak sizden süper olacak. Bunlara da az biraz yatırım yaptım da.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.
Demek %30 az geldi beğenmediniz? Halbuki 6 yılda paranin 4 katına çıkması demek. Böyle bir gelir çok dusuk bir riskle. Ben bulunmaz bir fırsat olarak görüyorum.
CRDFA bildiğim bir hisse değil ne isyaptigini bile bilmem.
ISGYO takip ettiğim ve büyük umutlarla aldığım, sonuçta zararda olduğum hisse. Bu yıl olmasa bile seneye hedefine yani 1.60’a ulaşacağını düşündüğüm için elimde tutuyorum.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri