Sayfa 387/930 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487887 ... SonSon
Arama sonucu : 7440 madde; 3,089 - 3,096 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    2012 de zarar etmemiş yanlış bakmışım, düzelttim.
    şirket para dağıtmayı seviyor. vereceğim o temettüyü kimse tutmasın diyor Ağanın eli tutulmaz değil mi?
    az yada çok versin boş geçmesin tabi ama şirketin zararda yada karda karın hepsinden fazlasının dağıtılması demek şirketin erimesi anlamına gelir buda ilerisi için düşünenler ( yani emeklilik maksatlı ) yatırım yapanlar için iyi bir süreç olmasa gerek.

2.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    az yada çok versin boş geçmesin tabi ama şirketin zararda yada karda karın hepsinden fazlasının dağıtılması demek şirketin erimesi anlamına gelir buda ilerisi için düşünenler ( yani emeklilik maksatlı ) yatırım yapanlar için iyi bir süreç olmasa gerek.
    ben de öyle diyorum zaten. uzun süreli yatırım için uygun değil.

merak edenler için ISYAT kar dağıtım politikası https://www.kap.org.tr/tr/ek-indir/4...555e99fb6a3ef8

Valla işyatırımın elindeki lotlara bakıyorum hep artıyor.Sanırım onlar da temettü ile kağıt alıyor.Çaktırmadan tasfiye planlanıyor gibi bir hisse kapılmıyor değilim zaman zaman.

4.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Valla işyatırımın elindeki lotlara bakıyorum hep artıyor.Sanırım onlar da temettü ile kağıt alıyor.Çaktırmadan tasfiye planlanıyor gibi bir hisse kapılmıyor değilim zaman zaman.
    tamam birde tasfiyeyi ele alaım tasfiye halinde ne gibi durumlar söz konusu olur kaçtan tasfiye olur ve bize ne gibi fırsatlar yada dezajantajlar sunar ?

5.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    tamam birde tasfiyeyi ele alaım tasfiye halinde ne gibi durumlar söz konusu olur kaçtan tasfiye olur ve bize ne gibi fırsatlar yada dezajantajlar sunar ?
    Tasfiye fiyatını sen her gün yazıyorsun zaten bugün 1.36 [emoji23][emoji23][emoji23]
    Hayal kurmayın böyle yağlı kapıyı tasfiye etmezler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    Tasfiye fiyatını sen her gün yazıyorsun zaten bugün 1.36 [emoji23][emoji23][emoji23]

o gibi bir durum söz konusu olduğunda spekülatif bir hissede 1,36 yı 0,50 ye çekerler ama ilk başta iyi bir yükselişle ellerindekini çıkardıktan sonra tabi .

Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku

Sükut-u hayale uğradım. İş bankası ismi olmasının çok da önemi yok o vakit. [emoji20]

Bir de CRDFA ve ISGYO yorumu alsak sizden süper olacak. Bunlara da az biraz yatırım yaptım da.

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Kendi aklınıza ve tecrübelerinize göre yatırımlarınıza yön veriniz.

8.  Alıntı Originally Posted by esramarka Yazıyı Oku
    Sükut-u hayale uğradım. İş bankası ismi olmasının çok da önemi yok o vakit. [emoji20]

Bir de CRDFA ve ISGYO yorumu alsak sizden süper olacak. Bunlara da az biraz yatırım yaptım da.

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz.
    Demek %30 az geldi beğenmediniz? Halbuki 6 yılda paranin 4 katına çıkması demek. Böyle bir gelir çok dusuk bir riskle. Ben bulunmaz bir fırsat olarak görüyorum.
    CRDFA bildiğim bir hisse değil ne isyaptigini bile bilmem.
    ISGYO takip ettiğim ve büyük umutlarla aldığım, sonuçta zararda olduğum hisse. Bu yıl olmasa bile seneye hedefine yani 1.60’a ulaşacağını düşündüğüm için elimde tutuyorum.

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 387/930 İlkİlk ... 287337377385386387388389397437487887 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •