Sayfa 60/99 İlkİlk ... 1050585960616270 ... SonSon
Arama sonucu : 785 madde; 473 - 480 arası.

Konu: Trend Takibi

1. Sayın Selimtogrul, çok güzel açıklama yapmışsınız. Teşekkür ederim. Bir grafik detaylı olarak ancak bu kadar güzel anlatılır.

Benimkisi bayram yorgunluğu değil de mesai başladığı için iş yoğunluğu. Çalıştığım yerde ekran yüzü göremiyorum.

Herkese iyi günler dilerim.

2. Sayın Hayat ve selimtogrul ustalara teşekkür ederim...
    Mevcut C.Başkanımızın kazanması halinde patlayacağı aşikar...bunu fırsat olarak kullanacağım....benim fikrim acizane...ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by ciko45 Yazıyı Oku
    Sayın Hayat ve selimtogrul ustalara teşekkür ederim...
    Mevcut C.Başkanımızın kazanması halinde patlayacağı aşikar...bunu fırsat olarak kullanacağım....benim fikrim acizane...ytd.
    Millet ittifakı ve sayın İncenin kazanacağı kesin gibi. yukarı füze gibi gideriz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
     Alıntı Originally Posted by hayat2000 Yazıyı Oku

Çalıştığım yerde ekran yüzü göremiyorum.

Herkese iyi günler dilerim.
    Şimdi soracağım soruyu izninize ve samimiyetinize güvenerek;

-Ekran yüzü göremiyorum derken, mesai ve iştigal konusu: "Zonguldak Karaelmas Taş kömürü ve Maden işletmeleri A.Ş. " mi diye sorsam???

Gülümseme ve tebessüm oluşur mu acep, herhal, zahar...

5.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Şimdi soracağım soruyu izninize ve samimiyetinize güvenerek;

-Ekran yüzü göremiyorum derken, mesai ve iştigal konusu: "Zonguldak Karaelmas Taş kömürü işletmeleri A.Ş. " mi diye sorsam???

Gülümseme ve tebessüm oluşur mu acep, herhal, zahar...
    Kömür işçisi olduğumu anladınız demek; o halde yapacak birşey yok [emoji16]

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    -Yerin 500 Metre altında Madende yoğun bir çalışma ve ardından 15 dakika ara dinlenme...Millet su içme ve dinlenme telaşında...bizim Hayat usta, cep telefonundan hararetli ve son derece dikkatli bir şekilde kömürlerin arasından hisse fiyatlarına bakıyor ve sorulara şöyle cevap veriyor...

-Arkadaşlar şu anda ekran yüzü göremiyorum...Telefon çekmiyor da...Daha sonra tekrar denerim...iyi günler dilerim...Ulen Vodafone... yine fiyatları göremiyorum...kekledin yine lan bizi...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by ciko45 Yazıyı Oku
    Sayın Hayat ve selimtogrul ustalara teşekkür ederim...
    Sayın çiko45;
    Öncelikle, nezaketiniz için çok teşekkür ederim, Ancak bana usta dediğiniz anda burada emek harcayan birçok insana, üstada saygısızlık etmiş oluruz diye düşünüyorum, lütfen bana, çırak yada acemi benzeri bir sıfatla hitap ediniz eğer bir sıfat kullanayım derseniz. Benim üstadlarımın yanında bu sıfatı taşıma hakkım olacağını düşünmüyorum
    Her ne kadar patlayacak, uçacak yada kaçacak tarzındaki söylemleri borsa için kullansalar da, içinde bulunduğumuz bu durum, çok ucuz fiyatlara düşmüş birçok hisse için alım fırsatı yarattığı doğru, günlük işlemin bile uzun vadeli olarak algılandığı bu ortamda benim vade diye düşündüğüm 1 ay komik gelebilir. O yüzden fırsat elinizde patlamasın dikkatli olunuz.

Alıntı Originally Posted by bat56 Yazıyı Oku
    Millet ittifakı ve sayın İncenin kazanacağı kesin gibi. yukarı füze gibi gideriz.
    Kimin kazanacağından çok ülkenin neyi kazanıp kaybedeceği, 1 yıl sonra, 3 yıl sonra gelenin gideni aratmayacağı, herkesin adilce paylaşıp bölüşeceği bir ülke ve onun cumhurbaşkanı nın kazanması dileğiyle diyeyim.
    Kaz*****n neleri feda edebileceği yada kaybedenin neleri yapamayacağı bir ülke biraz daha sorgulanması gereken bir durum.
    (Biraz siyasi arenaya kaydım. Başlık sahibi arkadaşımın affına sığınıyorum)
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    -Yerin 500 Metre altında Madende yoğun bir çalışma ve ardından 15 dakika ara dinlenme...Millet su içme ve dinlenme telaşında...bizim Hayat usta, cep telefonundan hararetli ve son derece dikkatli bir şekilde kömürlerin arasından hisse fiyatlarına bakıyor ve sorulara şöyle cevap veriyor...
    :
    Sayın izci; hafiye gibisiniz. Nasıl bildiniz yahu?
    Acaba yarın ki "artan hisseler" başlığını sizden mi talep etmeye başlasak
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Sayfa 60/99 İlkİlk ... 1050585960616270 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •