Sayfa 565/985 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575615665 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 4,513 - 4,520 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by hikmet52 Yazıyı Oku
    Bence düşüşün sebebi belli oldu,demiroren odemeye yapamıyor satış iptal olur dedikodusu hisseye satış getirdi,chp li barış yarkadas bunu açık oturumda dinlendirecek kadar gerçek sananlar satış yaptı ama dohol aciklamasi ile bunun doğru olmadigi ortaya çıktı,spk hiçbir şekilde muafiyet vermez,teblig açık ve net ancak oyalar geciktirir onuda yapiyor zaten,gun malimiza sahip çıkma zamanı,ben yüklü miktarda aldim ve bekliyorum şuan ciddi zarardayim ama endisem yok,cagri olacak ve ciddi karla verecegim,
     Alıntı Originally Posted by hikmet52 Yazıyı Oku
    Maliyet 1,37 ve 250.000 lot hiç sıkıntı değil,1, 61 ve degdiginde o günkü kurla 1,76 ya denk geldiği için vermedim,
    Benim de portföyün 5 te 1 i hurgz, 5 te 4 ü dgzte. Dgzte de durum biraz daha net. o sebeple bende rahatım. Dgzte de büyük ihtimal en geç 1 ay içerisinde çağrı başlamak zorunda. Yoksa fiyatın üzerine faiz işlemeye başlar. Hurgz da olmaz da olursa muafiyet kabul görürse mahkeme sonuna kadar mücadeleye devam.

2. İşin konusu ben baştan tüm dgzte idim,cagri muafiyet başvurusunu ertesi hrgzte de marj daha fazla diye 5,5 verip tümünü hrgzte yaptim,bu fiyatlardan gevşek inanılmaz kar bırakacaktı,bu fiyatlardan yüzde 60 kar bunu goren olmuyor mu anlamak mümkün değil en sonunda bana evi sattiracaklar kaynak için😂

3. Babanin yanina tez zamanda gitmen dilegiyle
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

4.  Alıntı Originally Posted by hikmet52 Yazıyı Oku
    İşin konusu ben baştan tüm dgzte idim,cagri muafiyet başvurusunu ertesi hrgzte de marj daha fazla diye 5,5 verip tümünü hrgzte yaptim,bu fiyatlardan gevşek inanılmaz kar bırakacaktı,bu fiyatlardan yüzde 60 kar bunu goren olmuyor mu anlamak mümkün değil en sonunda bana evi sattiracaklar kaynak için😂
    HACI burası TR, muafiyetin kabulü beni şaşırtmaz.

5. Battik.........

6.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Babanin yanina tez zamanda gitmen dilegiyle
    Amin. Allah bu işin içinde olanları tez zamanda kavuşturur inşallah büyük tüpçüye.

7.  Alıntı Originally Posted by hikmet52 Yazıyı Oku
    İşin konusu ben baştan tüm dgzte idim,cagri muafiyet başvurusunu ertesi hrgzte de marj daha fazla diye 5,5 verip tümünü hrgzte yaptim,bu fiyatlardan gevşek inanılmaz kar bırakacaktı,bu fiyatlardan yüzde 60 kar bunu goren olmuyor mu anlamak mümkün değil en sonunda bana evi sattiracaklar kaynak için��
    Aynı hareketi yapmışız. Ben biraz daha yüksekten verip parça parça geçtim buraya. 500.000 lotla sonuna kadar bu trendeyim. Öyle yada böyle tüpçünün eline vermeden satmam. Her düşüş benim için yeni alım fırsatı yaratıyor. Dgztede de çok takla attılar malı almak için burada da aynı oyunları oynuyorlar. Son gülen iyi güler hadi bakalım.

8.  Alıntı Originally Posted by 1BRAH1M Yazıyı Oku
    Aynı hareketi yapmışız. Ben biraz daha yüksekten verip parça parça geçtim buraya. 500.000 lotla sonuna kadar bu trendeyim. Öyle yada böyle tüpçünün eline vermeden satmam. Her düşüş benim için yeni alım fırsatı yaratıyor. Dgztede de çok takla attılar malı almak için burada da aynı oyunları oynuyorlar. Son gülen iyi güler hadi bakalım.
    Hocam kağıda sağlam lotla girmişsin, Allah utandırmasın, benimki seninkine göre cüzi miktar, maliyetim senden muhtemelen çok daha yüksek, kredili maldayım. Burası Türkiye arkadaşın dediği gibi, umarım hakkın-hukukun bir parçası kalmıştırda, dolar kuru bu kansızların bir tarafında patlar. Bunlarda oyun bitmez, genel olarak BİST'te büyük ahlaksızlıklar var.

Sayfa 565/985 İlkİlk ... 65465515555563564565566567575615665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •