Arama sonucu : 7873 madde; 1 - 8 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. sizin varya beni baş tacı etmeniz lazım be. kaç ay önceden bu fiyat hareketlerinin normal olmadığını yükselecek olan bi kağıdın teknik olarak belli destek noktalarından dönmesi gerektiğini kağıt 1.6 lardayken yazdım 1 liraya geri geleceğini fakat hep hakaret ettiniz küfrettiniz şikayet edip engellettiniz beni haftalarca . lakin ne oldu ? geldi m dediğim yere . bunu bilmek için kahin olmaya gerek yoktu.teknik analizden anlayabilen bi arkadaşınıza gösterseydiniz grafiği aynı şeyleri söyleyecekti . siz duymak istediğinizi duyamadığınız için beni hep hor görüyorsunuz fakat ben duymak istediklerinizi değil gerçekleri yazıyorum ve yazmaya dewam edeceğim .
    yaturecün emmmeee tavsüye etmeyecün

Alıntı Originally Posted by cesur555 Yazıyı Oku
    sizin varya beni baş tacı etmeniz lazım be. kaç ay önceden bu fiyat hareketlerinin normal olmadığını yükselecek olan bi kağıdın teknik olarak belli destek noktalarından dönmesi gerektiğini kağıt 1.6 lardayken yazdım 1 liraya geri geleceğini fakat hep hakaret ettiniz küfrettiniz şikayet edip engellettiniz beni haftalarca . lakin ne oldu ? geldi m dediğim yere . bunu bilmek için kahin olmaya gerek yoktu.teknik analizden anlayabilen bi arkadaşınıza gösterseydiniz grafiği aynı şeyleri söyleyecekti . siz duymak istediğinizi duyamadığınız için beni hep hor görüyorsunuz fakat ben duymak istediklerinizi değil gerçekleri yazıyorum ve yazmaya dewam edeceğim .
    bak korkak bende hisse yk ama senin gibilerden hiç haz etmem bunu açıkça belirteyim.
    burdaki diğer arkadaşlar yeterli bilgi dnanımı ile yazıyorlar ve çağrıya inanmışlar.
    ama siz hiç bir tutarlı gerekçe göstermeden teknik falan saçmalığı ile yazıyorsun.böyle beklentisi olan ve bu günlerde teknik hemen hemen işlemez çünkü tahtalar sığlaştı.
    neden yazma gereğini duydun dersen almayı düşünmeye başladım çünkü demirörenlerin tutar dalı yok.ama burası Türkiye
    yt.tv.dğ.

3.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    bak korkak bende hisse yk ama senin gibilerden hiç haz etmem bunu açıkça belirteyim.
    burdaki diğer arkadaşlar yeterli bilgi dnanımı ile yazıyorlar ve çağrıya inanmışlar.
    ama siz hiç bir tutarlı gerekçe göstermeden teknik falan saçmalığı ile yazıyorsun.böyle beklentisi olan ve bu günlerde teknik hemen hemen işlemez çünkü tahtalar sığlaştı.
    neden yazma gereğini duydun dersen almayı düşünmeye başladım çünkü demirörenlerin tutar dalı yok.ama burası Türkiye
    yt.tv.dğ.
    bende sein gibi lerden konuya hakim olmayıp cart diye ortalık yere gelenlerdenhiç hazetmem .

çağrı 1.6 olacak diye bekleyenlerin malnı zaten çağrı gelmesen aktiften alıyodu tahta sahibi . neyin kafasını yaşıyosun . bilmeden yumurtlama
    yaturecün emmmeee tavsüye etmeyecün

Alıntı Originally Posted by cesur555 Yazıyı Oku
    bende sein gibi lerden konuya hakim olmayıp cart diye ortalık yere gelenlerdenhiç hazetmem .

çağrı 1.6 olacak diye bekleyenlerin malnı zaten çağrı gelmesen aktiften alıyodu tahta sahibi . neyin kafasını yaşıyosun . bilmeden yumurtlama
    bilmesem yazmazdım tutarlı bir argumanın varmı senin gibiler giferken ben geliyrdum.
    konuya hakim olmadan diyorsan bunun ne olduğunu yazacaksın.ortaya konuşmak asıl yumurtlamaktır.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •